Minden kisgyerek látja a szellemeket?
Azt mondják, hogy a kis gyerekek elméje nyitottabb az ún. szellemvilág felé. Amikor kisebb voltam én is több megmagyarázhatatlan dolgot tapasztaltam, volt, hogy egyszerre ugyan azt az unokatesómmal, szóval nem mondhatni, hogy halucináltam...
17/F
#14es! Most lehet, hogy menőnek érzed magad, hogy nem M.o.-n élsz, de akárhová mész, magyar maradsz, ezen sose tudsz változtatni! Én német származású vagyok, jelenleg M.o.-n élek fényes jövő vár rám Svájcban 1-2 év múlva. És? Bármikor tagja lehetek a német nemzetnek és nem szégyellem, hogy magyar vér is folyik bennem.
Ez a kategória nem a szkeptikusoknak készült. ;)
Sziasztok! Bár én már nem emlékszem, a családom: szüleim és testvéreim szerint valóban megtörtént 2 éves koromban.
Hajnali két órakor az egész család felébredt, de nem tudták miért. Én két éves fejjel felkeltem, és megkérdeztem a szüleimet, hogy mikor veszünk koszorút a mamának a temetésre? A szüleim visszaküldek az ágyba azzal, hogy: Ne beszélj ilyen butaságokat! Másnap jött a távirat, hogy hajnali két órakor meghalt a nagymamám.
Honnan tudhattam két évesen, hogy mi az a koszorú, és hogy temetésre azt szokás venni? Na meg azt hogy a mamának kell majd vennünk? Én szeretném azt gondolni, hogy a mama jött elbúcsúzni, és elmagyarázta nekem, hogy miért.
Ez egy igaz történet, legalábbis a szüleim szerint. Én felnőtt fejjel sajnos már nem emlékszem rá, úgyhogy, ha a szüleim hazudnak, akkor én is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!