Kezdőoldal » Ezotéria » Természetfeletti lények » Minden kisgyerek látja a...

Minden kisgyerek látja a szellemeket?

Figyelt kérdés
Akinek van tapasztalata a témában csak az írjon.Kíváncsi vagyok valós történetekre is.
2012. febr. 22. 19:32
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
35%
Már bocsánat kedves kérdező, de ilyen elmebeteg idióta kérdésre, miért vársz normális válaszokat? Ez kb. annyira értelmes kérdés, mint az, hogy hány szöge van egy háromszögnek...? -.-
2012. febr. 23. 11:36
 12/25 anonim ***** válasza:
58%
Én értem hogy gondolhatod. Állítják egyesek, hogy van a harmadik szemünk, amivel a spirituális világot is látjuk, de ez pár éves korban bezáródik. nehezen lehet felnyitni csak. S az sem biztosíték hogy mindenfélét látni fogsz, de mivel nyitottabb vagy nagyobb lesz az esélye. Van a környezetemben 2 kisgyerek, akik érdekes dolgokat szoktak mesélni. Az egyik olyat, amiről nem is tudhatna, nem is mesélt neki róla senki. Fantázia? Kitudja. A lényeg hogy békén kell hagyni a gyerekeket.
2012. febr. 23. 12:51
 13/25 anonim válasza:
71%

Azt mondják, hogy a kis gyerekek elméje nyitottabb az ún. szellemvilág felé. Amikor kisebb voltam én is több megmagyarázhatatlan dolgot tapasztaltam, volt, hogy egyszerre ugyan azt az unokatesómmal, szóval nem mondhatni, hogy halucináltam...

17/F

2012. febr. 23. 13:17
 14/25 anonim ***** válasza:
28%
Hajrá magyarok:( már nem sajnálom, hogy végleg elhagytuk azt az országot....ilyen válaszokat adni. Hála a JÓ ISTENNEK itt mások az emberek, és nem neveznek elmebetegnek senkit, ha nem tudja a választ gondolkodik ez a különbség nyugat, és magyar között. Néha szégyellem, h magyar vagyok:(((
2012. febr. 24. 13:49
 15/25 anonim ***** válasza:
24%
Utolsó írónak, én bízom benne talán egyszer mi is elérjük azt a szintet amit nyugaton már nem tagadnak. Ott más az élet és a felfogás:) Én hiszek abban, hogy a kisgyerekek igenis látnak dolgokat, aztán megtanítjuk őket, hogy semmibe ne higgyenek amit mi nem látunk sajnos ez van!!!
2012. febr. 24. 13:55
 16/25 anonim válasza:
17%
Nem mondok en le senkit de aki nem jartas az ilyen dolgokban az hagyja men maganak a velemenyet!!! az elso par ev ki az az ember aki emlekszik ra? Senki, es tudjatok mert azert mert akkor a kisbaba meg nem tudatos eszevel gondolkozik hanem a tuadad alattival, ahogyan nol a baba ugy kezd el jobban gondolkozni es tobbe nem tudja hasznalni a tudad allatiat.... Evvel azt mondom hogy mi felnott emeberek azert nem latjuk a szellemeket mert tudjuk TUDATOSAN hasznalni a tudat allatinkat....
2012. febr. 25. 23:05
 17/25 anonim ***** válasza:
61%
ez egy igaz tőrténet amit most elmesélek nem pedig kitalácio aszt nem tudom hogy mindenkisgyerek látja e a szelemeket de a városunkban volt olyan hogy meghalt egy kislány és napok mulva az egyik ovoda társa folytonláta a halot kislányt a kislány mindighivta magához játszani de a kisgyerek szülei nem hitek neki mig egy napon az anya kivite a kisgyereket a kislánysirjához hogy megmutasa neki hogy a kislány igen is meghalt és most hol nyugszik az anya néhány métere aráblévő kuthozment hogy vizzet vigyen a virágokra de még látotávolságban volt a kisgyerek szoval nem volt mesze a kisgyerek szaladgált a sir kőrül és ráborult a sirkő és a kisgyerek is meghalt senki nem tudot rá magyarázatot adni hogyan borulhatot rá még egyszer elmondom ez megtőrtént én nem hiszek a szelemekben sem a mikulásban de még a husvéti nyusziban sem de azért ez elég durva és elgondolkotato hogy vajon tényleg látta és tényleg hivta magához estleg a kislány szeleme okozta a balesetet nem tudom de biztos hogy külőnős tudom sok helyesirási hibát ejtetem de ne azon lovagoljatok és az miat nem kel lepontozni csak eszt elakartam mondani
2012. febr. 27. 16:41
 18/25 anonim válasza:

#14es! Most lehet, hogy menőnek érzed magad, hogy nem M.o.-n élsz, de akárhová mész, magyar maradsz, ezen sose tudsz változtatni! Én német származású vagyok, jelenleg M.o.-n élek fényes jövő vár rám Svájcban 1-2 év múlva. És? Bármikor tagja lehetek a német nemzetnek és nem szégyellem, hogy magyar vér is folyik bennem.

Ez a kategória nem a szkeptikusoknak készült. ;)

2012. febr. 27. 17:31
 19/25 anonim ***** válasza:
0%
Nem, csak az indigók, a többeieknek tanulni kell
2012. febr. 27. 18:08
 20/25 Rowena válasza:
62%

Sziasztok! Bár én már nem emlékszem, a családom: szüleim és testvéreim szerint valóban megtörtént 2 éves koromban.

Hajnali két órakor az egész család felébredt, de nem tudták miért. Én két éves fejjel felkeltem, és megkérdeztem a szüleimet, hogy mikor veszünk koszorút a mamának a temetésre? A szüleim visszaküldek az ágyba azzal, hogy: Ne beszélj ilyen butaságokat! Másnap jött a távirat, hogy hajnali két órakor meghalt a nagymamám.

Honnan tudhattam két évesen, hogy mi az a koszorú, és hogy temetésre azt szokás venni? Na meg azt hogy a mamának kell majd vennünk? Én szeretném azt gondolni, hogy a mama jött elbúcsúzni, és elmagyarázta nekem, hogy miért.

Ez egy igaz történet, legalábbis a szüleim szerint. Én felnőtt fejjel sajnos már nem emlékszem rá, úgyhogy, ha a szüleim hazudnak, akkor én is.

2012. febr. 28. 09:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!