Mi lehetett ez?
Figyelt kérdés
Éppen telefonoztam az ágyamban este 10-kor. Egyszer csak hallok lépéseket. Ez még nem semmi. Utána 2 nappal, pedig arra ébredtem fel hogy valaki meg koppantotta az íróasztalomat, és utána meg megmozdult a táskám. Vajon mi lehetett ez?2012. nov. 23. 13:07
1/4 anonim válasza:
jó kérdés választ nem fogsz kapni mindenkivel történt ilyen nekem pl nemrég volt hogy valaki a bejárati ajtó kilincsére csapott rá igy hangzott legalábbis a szobából ugy beszartam hogy nem mertem megmozdulni 1.5 órán át néztem a szobám ajtaját aztán elaludtam és reggel mondtam ezt apámnak és mondta hogy mikor ment reggel melozni nyitva volt az érdekes az hogy a bejárati ajtó dupla a külső meg zárva volt. Meg egy haver kajált a szobába a dohányzóasztalon és a szeme láttára repült le a távirányitó az asztalról mintha lelökték volna meg volt még egy pár hasonló érdekesség.
2/4 anonim válasza:
simán szellem.
valamire szeretné felhívni a figyelmedet.
ha nem foglalkozol vele, akkor egy idő után letesz rólad.
a halottaknak néha nehéz felfogni hogy nem tudnak kapcsolatba lépni az élőkkel, mivel ők még mindig totál élőnek látják magukat.
idő kell amég felfogják és elmennek egy magasabb dimenzióba a körforgásba.
3/4 Erik54 válasza:
Szellem.De ha nem hiszel benne,nem foglalkozol vele akkor elmegy
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Mind a 3 válaszadónak ment a zöld kéz ! :D
2012. nov. 28. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!