Mi lehetett ez? Ez normális?
Figyelt kérdés
Tegnap a barátomnál aludtam, elég későn feküdtünk le, hajnali 4 kor feküdtünk egymáson, és néztük a tv-t és ugy aludtunk el.Én egy szál bugyiba, meg 1 ingbe, ő is egy szál ingbe meg bemelegítőbe. Reggel 6 kor arra kelek, hogy rajtam póló van, de nem is akármilyen,( egy halálfejes póló, ami a szekrénye legesleghátsó részébe volt rakva, és nagyon nehéz onnan kivenni) Megkérdeztem tőle, hogy hogy került rám, és ő azt mondta annyit látott este hogy állok a szekrény előtt és nézem magam a tükörbe, és a póló már rajtam volt, de ő is egyből visszaaludt, mintha elaltatták volna. Én semmire nem emlékszek abból, hogy felkeltem volna és átöltösztem volna. Mi lehetett ez?2012. okt. 28. 18:53
1/8 Shai-Hulud válasza:
Nem, ez nem normális.
Paranormális. :-D
(Nem vagy véletlenül alvajáró?)
2/8 anonim válasza:
Vagy alvajáró vagy, vagy nagyon hazudozni van kedved.
3/8 anonim válasza:
Hát máskor csak óvatosan lődd be magad, főleg ha a barátod is látja.
4/8 A kérdező kommentje:
Egyből rákerestem ma, énis az alvajárásra gyanakodtam, de nagyon fura, nem hiszem higy csak ez lehet a háttérben.
KEDVES 2. válaszoló! Ha hazudozni akarnék nem venném a fáradtságot hogy ide kiírkáljam! S*GGFEJ
2012. okt. 28. 19:06
5/8 anonim válasza:
Én valamelyik éjjel kívülre vettem fel az alsógatyám, mint Superman, és reggel azt vettem észre, hogy tudok repülni.
6/8 anonim válasza:
teljesen természetes dolog vannak olyanok hogy valami oknál fogva felkelsz de az alvás fázisból nem ébred fel az agyad teljesen és rutinból cselekszel ezért reggel nem emlékszel rá
8/8 anonim válasza:
Ez egyértelműen alvajárás. Velem már milliószor előfordult mégsem vélem paranormálisnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!