Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehetett ez? Ez normális?

Mi lehetett ez? Ez normális?

Figyelt kérdés
Tegnap a barátomnál aludtam, elég későn feküdtünk le, hajnali 4 kor feküdtünk egymáson, és néztük a tv-t és ugy aludtunk el.Én egy szál bugyiba, meg 1 ingbe, ő is egy szál ingbe meg bemelegítőbe. Reggel 6 kor arra kelek, hogy rajtam póló van, de nem is akármilyen,( egy halálfejes póló, ami a szekrénye legesleghátsó részébe volt rakva, és nagyon nehéz onnan kivenni) Megkérdeztem tőle, hogy hogy került rám, és ő azt mondta annyit látott este hogy állok a szekrény előtt és nézem magam a tükörbe, és a póló már rajtam volt, de ő is egyből visszaaludt, mintha elaltatták volna. Én semmire nem emlékszek abból, hogy felkeltem volna és átöltösztem volna. Mi lehetett ez?
2012. okt. 28. 18:53
 1/8 Shai-Hulud ***** válasza:

Nem, ez nem normális.

Paranormális. :-D

(Nem vagy véletlenül alvajáró?)

2012. okt. 28. 18:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Vagy alvajáró vagy, vagy nagyon hazudozni van kedved.
2012. okt. 28. 19:00
 3/8 anonim ***** válasza:
Hát máskor csak óvatosan lődd be magad, főleg ha a barátod is látja.
2012. okt. 28. 19:02
 4/8 A kérdező kommentje:

Egyből rákerestem ma, énis az alvajárásra gyanakodtam, de nagyon fura, nem hiszem higy csak ez lehet a háttérben.

KEDVES 2. válaszoló! Ha hazudozni akarnék nem venném a fáradtságot hogy ide kiírkáljam! S*GGFEJ

2012. okt. 28. 19:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Én valamelyik éjjel kívülre vettem fel az alsógatyám, mint Superman, és reggel azt vettem észre, hogy tudok repülni.
2012. okt. 28. 19:27
 6/8 anonim ***** válasza:
teljesen természetes dolog vannak olyanok hogy valami oknál fogva felkelsz de az alvás fázisból nem ébred fel az agyad teljesen és rutinból cselekszel ezért reggel nem emlékszel rá
2012. okt. 29. 09:48
 7/8 anonim ***** válasza:
unalmas a sok kamu kérdés
2012. nov. 2. 17:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez egyértelműen alvajárás. Velem már milliószor előfordult mégsem vélem paranormálisnak.
2012. nov. 2. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!