Anyu lehetett? Miert? Csak normalis valaszokat kerek.
Először is részvétem.
Amúgy bármi megtörténhet, nagyon sajnálom. Nálunk is történtek furcsaságok, mikor meghalt a nagypapám.
Szerintem a fehér alak biztosan a ő volt, a csengő esetleg, a karnis pedig szerintem szinte biztos, hogy nem ő volt, bár lehet, hogy fel akarta hívni magára a figyelmet vele, vagy nem tudom, mi oka lett volna letörni a függönykarnist.
Egyébként részvétem :(
Állitólag idő kell egy léleknek hogy átjusson a túloldalra,szóval valószínű Ő volt az.A csengős dologban is lehet valami,de a karnis leszakadása elég erős már sztem,nem lehet h próbált máshogy is jelezni csak nem vettétek észre és azért történt ez a karnisos dolog.Vag yaznap éppen olyan történt,vagy hangzott el ami neki nem tetszett és ezért csinálta?
Amugy részvétem :(((
ugyan mar
szellemek nem leteznek
az a feher izet te elkepzelted
a karnis valoszinuleg nem volt jo
es az a csengo pedig valoszinuleg valami vicc volt
Nekem tavaly halt meg a nagymamám,Ő is rákos volt. Kórházban volt sokáig,ott is halt meg éjszaka 2-kor.Nagyon vágyott haza. Később a nagyi szomszédja mondta,hogy abban az időpontban a kutyája nagyon ugatott,vonyított. Kimentek az udvarra,de semmit nem láttak. Nagyapám halála után is voltak furcsa dolgok,de Őt nem tudtam lelkileg elengedni,csak segítséggel.
OFF:Ha valaki nem hisz ilyen dolgokban minek olvassa és minek válaszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!