Anyu lehetett? Miert? Csak normalis valaszokat kerek.
igen sajnos nem lehet feldolgozni és mondhatom soha sem lesz jobb ez a fájdalom az idő sem segít.én az a kommentező vagyok, akinek 10éve halt meg az apukája mai napig nehéz, de én tudom, hogy velem is ott volt.amúgy ő 33 volt amikor meghalt.
ahogy mondták nem szabad félni tőle! de el kell engedni a szellemét, hogy ne ragadjon itt a földön és tovább tudjon lépni és miután tovább lépett még dönthet úgy, hogy veled marad őrangyalként, hogy vigyázzon rád. nem tudom miért de biztos vagyok benne, hogy így döntene!
kedves kérdező 20éves vagyok.
és milyen érzés fog el amikor úgy érzed, hogy ő van veled?milyen formában érzékeled a jelenlétét?
én álmomban szoktam látni főképpen és beszélgetni vele.és tudom nem csak "álmok" és nem a tudatalattim csap be. képzeld el volt, hogy azt álmodtam apu haza érkezik.ezt elmondtam a nagymamámnak, aki teljesen ledöbbent, mert ő és még mások is ugyanazt álmodták.minden egyezett az öltözete, a kocsi, az időjárás, szó szerint minden..stb. és nem előzte meg SEMMI, szóval se évforduló se semmi. ezért vagyok benne biztos, hogy velem volt. a jelenlétét csak akkor éreztem amikor volt egy súlyos autóbalesetem a mentők azt mondták, hogy ez a második születésnapunk.Mielőtt belénk jöttek volna éreztem, hogy velem van.Mintha átölelt volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!