Anyu lehetett? Miert? Csak normalis valaszokat kerek.
Részvétem.
Igen, lehetett az amire gondolsz, pl. a mi családunkban is voltak hasonló élmények, de aki ilyet nem élt át és egyébként is "kockafejű" az nem hiszi el.
Édesanyád próbál(t) jelet adni, hogy ÉL, ilyenkor a lelkek "hadonásznak", próbálgatják a korlátozott képességeiket a kapcsolatfelvételre használni, több-kevesebb sikerrel. (A siker függ a lélek korábbi tapasztalataitól, ügyességétől és a "vevő" figyelmétől.)
Javaslom ezt elolvasni:
Michael Newton : LELKÜNK ÚTJA
"valami banthatja?
nagyon szerettem anyumat o is engem."
Talán csak ezt akarja ő is mondani. Gondolj rá szeretettel, ő ezt biztosan érzi.
"anyu nem tudta hogy megfog halni." - ez a jellemző az ilyen "szellemes" esetekre, mert ha felkészült volna, elbúcsúzott volna alaposan, akkor nem lenne ez...
De semmi baj, köszönj el tőle gondolatban és tudd, hogy jó helyen van és még találkoztok! Élj úgy, hogy büszke legyen rád! Minden jót!
Részvétem! Nekem apukám halt meg tíz éve, sokáig velem volt és vigyázott rám.
Szerintem is anyukád szelleme volt, de a miértekre csak te tudhatod a választ, mert biztos vagyok benne az olvastak alapján, hogy köztetek mély és bensőséges kapcsolat volt, különben nem veled akarná felvenni a kapcsolatot és feltételeztem, hogy te sokkal fogékonyabb vagy az ezoterikára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!