Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehetett ez? Gömbvillám?...

Mi lehetett ez? Gömbvillám? Vagy csak beképzeltem?

Figyelt kérdés

Nem túl régen furcsa mód égett ki egy izzó. A lámpa tőlem balra volt és égett. Majd egyszer csak egy puffanást hallottam és egy kékes fényt láttam tőlem JOBBRA az ajtónál. Az izzó ekkor kiégett és lecsapta a biztosítékot. Megnéztem az izzót és a belseje tele lett szöszökkel, egy porszerű anyaggal, amik pókháló-szerűen beszövik a belsejét.

Mi lehetett a fényjelenség? A hirtelen ijedtségtől csak beképzeltem, vagy valami más?

Mi az a pókhálószerű anyag? Ilyet még egy kiégett izzóban sem láttam. Kicsit olyan, mint amikor a vasport a mágneses tér furcsa helyzetben rögzíti, de ez az anyag finomabb annál. Mintha egy pókhálóra finom szemcsés por rakódott volna elektrosztatikusan.

2012. nov. 21. 00:34
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A robbanáskor a villanás miatt láthattad úgy, olyan, mint amikor a napba néz valaki másodpercekig, utána máshová.

Az anyag valószínűleg a széttört izzó része(volt).

2012. nov. 21. 02:13
 2/9 A kérdező kommentje:
Igen, a fényről én is úgy gondolom, hogy csak valami illúzió lehetett. Az izzó amúgy nem tört össze, ezért lepődtem meg azon, hogy mi lett benne.
2012. nov. 21. 02:48
 3/9 anonim ***** válasza:
UFÓ
2012. nov. 21. 06:37
 4/9 anonim ***** válasza:

Nem egy olyan esetet hallottam, hogy a gömbvillám konnektoron keresztül közlekedett, vagy átment a csukott ablakon, tehát úgy látszik, nincs számára akadály.Simán lehetett az is.Az izzóban lévő fura anyag is szerintem azt bizonyítja, hogy az izzó nem "normális" módon égett ki.

Remélem, most nem fognak a szkeptikusok azzal a hülyeséggel jönni, hogy gömbvillám nem létezik .

2012. nov. 21. 07:44
 5/9 anonim ***** válasza:
Reptoidek voltak.
2012. nov. 21. 08:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Reptoidok! Amúgy ha értelmes válasszal nem tudsz szolgálni akkor inkább NE írj semmit!!!
2012. nov. 21. 08:43
 7/9 anonim ***** válasza:
Csak azért nem fogok, mivel te felszólítottál rá:P
2012. nov. 21. 09:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, csak egy éhes loú rágta meg az elektromos kábeleket!
2012. nov. 21. 09:46
 9/9 anonim ***** válasza:
A kékes fény, az izzó miatt lehetett. A hirtelen fény túltölthette a szemedben az érzékelő receptorokat, ezért látunk furcsa fényeket a napba nézés után. A pókháló szerű izé az izzóban egyszerű, nézz utána milyen típusú az az izzó, és ha kiég milyen anyag marad az izzóban.
2012. nov. 21. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!