Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek szellem volt,...

Szerintetek szellem volt, vagy csak álmodtam, esetleg beképzeltem?

Figyelt kérdés
Egyik éjjel arra ébredtem, hogy valaki hatalmas erővel fejbevág...ijedtemben hátrahőköltem. Miután teljesen ébren voltam, nem éreztem fájdalmat,de az arcom bizsergett, zsibbadt és égett...Pár hét múlva szintén hasonló dolog történt velem, akkor egy sötét arcot láttam magam előtt, aki némán üvölt...Mit gondoltok erről?
2011. máj. 2. 00:54
 1/10 anonim ***** válasza:
na ezért kellene országos szinten betiltani az ezotériát, vkinek szívritmus zavara van és ahelyett hogy elrohanna a panaszával a háziorvoshoz, elkezdi bemagyarázni hogy szellemek repkednek felette és örül a fejének hogy szellemet látott.
2011. máj. 2. 01:40
 2/10 anonim ***** válasza:
strokeos skizofrénia
2011. máj. 2. 02:03
 3/10 A kérdező kommentje:
mi köze ennek a szívritmus zavarhoz? :D Én amúgy nem hiszek a szellemekben, csak érdekel a téma...gondoltam megkérdezek olyanokat akik hisznek.
2011. máj. 2. 02:13
 4/10 anonim ***** válasza:
Rémálom? Egyébként lehet, hogy pánikbeteg vagy. Érdemes lenne meglátogatni egy neurológust, tök komolyan.
2011. máj. 2. 08:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Itt mindenki bunkó,és csak kritizálni tudja az embereket?

Nem hiszem hogy szellem,mert elvileg azok nem tudnak hozzánk érni,se bántani valakit. De azért az,hogy egy sötét arcot láttál,nagyon ijesztő. Gondolkozz,nem lakott-e a lakásotokban vagy házatokban valaki,aki előttetek éle ott. Talán megölték,a lelke ezért nem lehet szabad-innen jón az üvöltés. Én utána néznék,hacsak nem új lakásban laktok-mármint hogy ti voltatok az első lakók. Sok sikert! 16/L

2011. máj. 2. 15:31
 6/10 A kérdező kommentje:
Társasházban lakok, és annyit tudok, hogy előttünk egy fiatal házaspár lakott itt...Amúgy szerintem csak félálomban láttam... fogalmam sincs :D
2011. máj. 2. 20:14
 7/10 anonim válasza:
Ha érdekelnek ilyen dolgok tudok segíteni priviben,hogy megtudd a választ:)
2011. máj. 4. 20:44
 8/10 anonim ***** válasza:

alvásparalízis

szerintem...

2011. máj. 14. 17:06
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is!
2011. máj. 18. 20:32
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg az első kommentelőre hallgass! Én is egészségügyis vagyok, és én is csak ugyanazt tudom neked tanácsolni.. Aki meg hisz a szellemekben meg ilyen baromságokban az egész egyszerűen ostoba.
2011. máj. 28. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!