Üdv. Elég nagy probléma állt fel és szakértő segítségét szeretném kérni. Nem halt meg rokonom, hogy akaszkodhat rám így szellem?
Cső! Velem Reiki 2 után történt hasonló, azt éreztem, hogy a lapockám alatti kicsit jobb oldalon levő résznél "mintha szárnyam nőne" érzés fogott el, ez volt az, hogy megnyitották az energiaszálat és rám is volt tapadva egy szellem. Előző este egy szürke alakot láttam átsuhanni a szobában, a tükörbe ment bele. Több héten keresztül imádkoztam, koncentráltam, kommunikáltam vele, hogy kopjon le. Végül elképzeltem minden este, hogy a testem körül kering egy energiából álló késrendszer, meditáltam, hogy az energiaszálak elszakadnak, hogy szellemkézzel leverem a csávót magamról a p*csába és hogy dühösen elküldöm őt a sunyiba. Ezeket minden nap megcsináltam többször is (gondolatban) és pár hónap múlva eltűnt. Ha megemeled a rezgésszámodat, nem bírja túl sokáig. A legfontosabbnak azt tartom, hogy KÉRD ISTEN SEGÍTSÉGÉT!
Szia
az ezotéria kategória mellé zárójelbe oda lehetne rakni, hogy (és napi humor kateg) mert itt mindig olyan jókat röhögök. Először a kérdéseken fogom a hasam, aztán a válaszoktól esek ki a fotelből, vagy a székről...
Imádni való :D
És honnan veszed, hogy ott ül? Tényleg olyan ez az egész rovat, mint egy rossz vicc.
Úgyhogy most egy nagyon hülye érvet dobok be.
Tudod Afrikában gyerekek halnak éhen, Észak-Koreában kivégzik, aki rosszat talál mondani a diktátorra, és többszáz ezer svájci frank hitelt fenyeget a bedőlés.
Neked meg egy nemlétező szellem ül a válladon.
Nem szégyelled magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!