Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Üdv. Elég nagy probléma állt...

Üdv. Elég nagy probléma állt fel és szakértő segítségét szeretném kérni. Nem halt meg rokonom, hogy akaszkodhat rám így szellem?

Figyelt kérdés
Egy rám akadt ("nyakamban ülő") a jobb vállamon tartózkodó szellemet szeretnék rávenni a távozásra. Már többen is próbáltak segíteni ebben de van aki még csak a kommunikációig sem jutott el vele. Egy ezotériában otthonosan mozgó ismerősöm már megpróbálta eltávolítani de nem bírt el vele. Elmondása szerint túl erős. Nem halt meg rokonom és nem tudom hogy akaszkodhatott rám, nem játszom idézésekkel. Segítséget kérek. A fake-t hanyagoljuk ha lehet.
2011. szept. 23. 21:04
1 2
 11/14 anonim válasza:
47%
Imádkozást tudom én is ajánlani. Ha így nem megy, fordulj szakemberhez (Nem elmeorvosra gondoltam!). Amúgy honnan tudjátok, hogy nincsenek szellemek? Olyan biztosan állítjátok ezt. Már már hajlamos vagyok azt hinni, hogy van valami bizonyítékotok a nem létezésükre.
2011. szept. 30. 01:03
 12/14 anonim ***** válasza:
Nincsenek szellemek, ezt a Láthatatlan Rózsaszín Egyszarvútól tudom biztosan. Ő sosem hazudna.
2011. szept. 30. 07:43
 13/14 anonim ***** válasza:
74%
Engem érdekelne, hogy honnan tudod, hogyan vetted észre, hogy ott ül? Látod is? Komolyan kérdezem, nem sz*vatásból.
2011. szept. 30. 21:16
 14/14 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne mit lehet ellene kezdeni, nekem az ágyamra ül le, rémes érzés:/
2011. okt. 12. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!