Ez mi lehetett?
Táborban voltunk.Valami vaddisznó zörejt hallottunk,a két tanár kiment.Nem volt semmi.Aztán mondták osztályfőnökék,h ha olyan bátrak a fiúk(van egy-két rosszabb gyerek)akkor menjenek fel az úton.(vagyis a tábor erdő mellet volt, és volt egy ösvény, amin kb.10percig tart egy kör séta).szóval jött vagy 4 fiú, kb. 4 lány meg én,jah és a két tanár.
Elsétáltunk velük az ösvény kezdetéhez,először két fiú ment fel elemlámpával.aztán mi négyen lányok.(egyébként az előző nap is volt ilyen éjszakai 'bátorságpróba, amin a tanár ilyen >bátorság cédulákat< rakott le az ösvényen és azt kellett megtalálni,meg ilyesmi)
nah szal tök félelmetes volt mart hallottunk ilyen bagoly hangokat,meg valami 'rókaszerűséget' láttunk messziről elszaladni...tehát meg volt az alap hangulat.^^a falevelek között valami béka ugrált mi meg (lányook) úgy megijedtünk,h vipera.^^
szóval mi is leértünk, asszem 3 lámpával.
Nah és ezután jött az amiről fogalmunk sem volt,hogy mi.
amikor az utolsó fiú páros jött le a két/három lámpával TEHÁT úgy nézett ki mintha egy motor meg egy kocsi jött volna egymás mellett,mintha az egyiknek mindkét kezében lett volna elemlámpa, a másiknak pedig csak az egyikben, ezzel viccelődtünk,meg azzal is, ott jön mellettük a vaddisznó'lámpával'.
Mikor leértek megtudtuk,h csak két lámpa volt náluk(és mobil nem).Nah aztán amikor bementünk eléggé be lehettek sz*rva.Ofi azt mondta,h nem tudja mi lehetett ez.Egyébként
egy középkori temető volt a közelben,lehet, hogy ennek semmi közze hozzá.
Vagy mit tudom én,deh én ezt egyszerűen nem tudom elhinni.Mi lehetett ez???
ofi is azt mondta h a szülők biztos nem fogják elhinni.
de ha egy embert látta volna,akk még azt is mondom,h igen,de így, hogy 2 tanár+kb.6gyerek velem együtt.egyszerűen erre nem tudok mit mondani.
Utána éjszaka is féltem kicsit.
Nem gondoltam hogy van még rajtam kívül más is ott
Üdv,
egy nyelvtan könyv
nah és?
egyébként nyelvtanból ötös vagyok
jah és elég nehéz volt ezt is leírni, h minden fontos benne legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!