Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ez mi lehetett?

Ez mi lehetett?

Figyelt kérdés

Táborban voltunk.Valami vaddisznó zörejt hallottunk,a két tanár kiment.Nem volt semmi.Aztán mondták osztályfőnökék,h ha olyan bátrak a fiúk(van egy-két rosszabb gyerek)akkor menjenek fel az úton.(vagyis a tábor erdő mellet volt, és volt egy ösvény, amin kb.10percig tart egy kör séta).szóval jött vagy 4 fiú, kb. 4 lány meg én,jah és a két tanár.

Elsétáltunk velük az ösvény kezdetéhez,először két fiú ment fel elemlámpával.aztán mi négyen lányok.(egyébként az előző nap is volt ilyen éjszakai 'bátorságpróba, amin a tanár ilyen >bátorság cédulákat< rakott le az ösvényen és azt kellett megtalálni,meg ilyesmi)

nah szal tök félelmetes volt mart hallottunk ilyen bagoly hangokat,meg valami 'rókaszerűséget' láttunk messziről elszaladni...tehát meg volt az alap hangulat.^^a falevelek között valami béka ugrált mi meg (lányook) úgy megijedtünk,h vipera.^^

szóval mi is leértünk, asszem 3 lámpával.

Nah és ezután jött az amiről fogalmunk sem volt,hogy mi.

amikor az utolsó fiú páros jött le a két/három lámpával TEHÁT úgy nézett ki mintha egy motor meg egy kocsi jött volna egymás mellett,mintha az egyiknek mindkét kezében lett volna elemlámpa, a másiknak pedig csak az egyikben, ezzel viccelődtünk,meg azzal is, ott jön mellettük a vaddisznó'lámpával'.

Mikor leértek megtudtuk,h csak két lámpa volt náluk(és mobil nem).Nah aztán amikor bementünk eléggé be lehettek sz*rva.Ofi azt mondta,h nem tudja mi lehetett ez.Egyébként

egy középkori temető volt a közelben,lehet, hogy ennek semmi közze hozzá.

Vagy mit tudom én,deh én ezt egyszerűen nem tudom elhinni.Mi lehetett ez???

ofi is azt mondta h a szülők biztos nem fogják elhinni.

de ha egy embert látta volna,akk még azt is mondom,h igen,de így, hogy 2 tanár+kb.6gyerek velem együtt.egyszerűen erre nem tudok mit mondani.

Utána éjszaka is féltem kicsit.

2012. szept. 23. 16:04
 1/8 anonim ***** válasza:
és más emberek nem is járhattak arra...
2012. szept. 23. 16:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Hát gondolom éjszaka emberek mászkálnak az erdőben...XD
2012. szept. 23. 17:19
 3/8 anonim ***** válasza:
A helyesírási szótár ment utánad egy lámpával, hogy végre kezd el olvasni.
2012. szept. 23. 17:43
 4/8 anonim ***** válasza:

Nem gondoltam hogy van még rajtam kívül más is ott

Üdv,

egy nyelvtan könyv

2012. szept. 23. 17:57
 5/8 A kérdező kommentje:

nah és?

egyébként nyelvtanból ötös vagyok

jah és elég nehéz volt ezt is leírni, h minden fontos benne legyen.

2012. szept. 23. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:
88%
Milyen érdekes, hogy minden GyK-s analfabéta kitűnő tanuló vagy ösztöndíjjal tanul egyetemen/főiskolán.
2012. szept. 23. 20:57
 7/8 anonim ***** válasza:
Nagyon sok GYÍK-os különböző földönkívüliek csoportjából kerül ki, most egy idegentől hogyan várhatod el hogy minden földi nyelvet kitűnően írjon.
2012. szept. 23. 21:30
 8/8 A kérdező kommentje:
Akármilyen hihetetlen az idegesítő agyatoknak mindenből ötös vagyok.14 éves létemre.és néha idegesít, mert attól,h én jó tanuló vagyok az iskolában nem bánnak jobban velem a tanárok és nálunk ez már majdnem ciki,h szinte minden dolgozatom ötös.Szóval...
2012. szept. 23. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!