EZ Mi lehetett? Ülök a szobámba és ez történ
Figyelt kérdés
Épp ülök a gép elött kerek szemekkel, és melettem hallok egy olyan hangot mint amikor leesik valami.
A szemem sarkával még láttam is, de mire odakaptam a fejem, (tehát rögtön elfordultam) semmi. Körbe néztem semmi.
Lehet nevetséges de ez mi a franc lehet? XD
2012. aug. 17. 16:13
1/16 A kérdező kommentje:
Ez azért már helyesírás volt gyerekek XD
2012. aug. 17. 16:15
2/16 anonim válasza:
Talán leesett valami melletted, csak akkora rendetlenség van a szobádban, hogy fel sem tűnik, hogy mi volt az?
3/16 anonim válasza:
megnézted utána hogy nincs semmi a földön?:D
4/16 A kérdező kommentje:
A földön csak szék van XD Tehát rend van :D
És igen megnéztem. Hát nem tudom de ha látok valamit megdobom egy súlyzóval XD
2012. aug. 17. 16:22
7/16 anonim válasza:
képzelődtél..vagy valami leesett tényleg,valami aprócska dolog pl toll vagy valami és elgurult, azért nem vettél észre semmit.
8/16 anonim válasza:
Egér. Vagy ha nagyot koppant, akkor patkány.
9/16 anonim válasza:
A szobád más helyén is leeshetett valami.
És: szellem xD?, szoba xD a kulcsszavak közt? :D
10/16 anonim válasza:
A szellemnek nincs súlya, tehát nem tud leesni. Vagy szerinted hány kiló lehet egy jól megtermett szellem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!