EZ Mi lehetett? Ülök a szobámba és ez történ
Figyelt kérdés
Épp ülök a gép elött kerek szemekkel, és melettem hallok egy olyan hangot mint amikor leesik valami.
A szemem sarkával még láttam is, de mire odakaptam a fejem, (tehát rögtön elfordultam) semmi. Körbe néztem semmi.
Lehet nevetséges de ez mi a franc lehet? XD
2012. aug. 17. 16:13
11/16 anonim válasza:
A kezdeti demenciától, a házi kísérteten át a máló vakolatig sokminden lehet. Időnként mázold újra a falat:-)
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm XD
Természetesen semmi komoly nem történthetet, szellemekben pedig félig meddig hiszek, bár miért pont engem zaklatnálak? XD
2012. aug. 18. 20:52
13/16 anonim válasza:
Az "XD"-ből egy kicsit túlzás...
14/16 anonim válasza:
Ezt nem a humor kategóriába akartad írni? =D
És utolsó.... XD Nem bocs, ez kellett XD Bocs... szal x3
15/16 A kérdező kommentje:
Lehet vicces de én bef*stam abban a pillanatban xD
2012. aug. 25. 12:51
16/16 anonim válasza:
XD szerintem megbotlott a szellem és taknyolt egyet. XD XD miért írsz ennyi ikszdét???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!