Lehet, hogy szellem van a szobában éjszaka? Hogy lehet elűzni akkor?
Figyelt kérdés
Mostanában minden reggel arra ébredek (és néha éjszaka is), hogy valami ragacsos anyag van a szám szélén és néha a hajamban. Megkérdeztem apámat és ő is megerősítette, hogy éjszaka többször is be kellett jönnie hozzám, mert beszéltem álmomban. ez mitől lehet? Ez valami természetfeletti dolog, vagy valamilyen betegség lehet? Ez régebben is volt párszor, amíg kisebb voltam, de mostanában szinte minden nap! Ugye nem vagyok terhes, vagy ilyesmi (még sosem voltam senkivel)?2013. máj. 17. 17:42
11/16 A kérdező kommentje:
Apa nem akar elengedni az orvoshoz, szerinte semmi bajom.
2013. máj. 21. 09:31
12/16 anonim válasza:
Ne haragudj, de édesapád hozzáállása, túlságosan gyanús nekem!
Sajnos, nagyon beteg világban élünk.
Én a helyedben, biztos, hogy levágnék egy tincset a hajamból ott, ahol, a legtöbb ragacsos anyag érte, és elvinném bevizsgáltatni, apám tudta nélkül.
13/16 anonim válasza:
Elnézést, de én besírtam a kommenteken. Ha komoly a téma, akkor még nagyobb elnézést!! Vizsgáltasd be az anyagot, de nagyon gyorsan és apád se tudjon róla!!!! Bár, ha az a ragacsos dolog, amire itt páran gondolnak, akkor az reggelre eléggé beszárad…
14/16 anonim válasza:
Mint,ahogy az előttem szólók,mondták,édesapád nagyon gyanúsan viselkedik.Ez biztos,hogy nem szellem!Ragacsos anyag....hm...nagyon gyanús.Azt vettem észre h te még tapasztalatlan vagy!Nem voltál senkivel,meg ez a tipikus szójárás a kislányoknál.."Apu azt mondta"!Édesapád azt mondta,h többször is bekellet mennie hozzád,mert beszéltél álmodban.Nos,Én nem akarok,vészmadár lenni,de remélem rájössz,h mire gondolok.....de ez még nem biztos!!!!!!Viszont visgáltasd meg.....apád tudta nélkül.....És akkor többet tudsz!
15/16 anonim válasza:
Bennem valami azt erősíti, hogy a kérdés nem valós, nem történt meg ilyen. Jó lenne, ha nekem lenne igazam… De szeretném! Persze, nem magam miatt!!!!
16/16 anonim válasza:
Hát gondolom a ragacsos cucc nem nyál, mert azt bárki felismerné.. szóval nem folyik a nyálad alvás közben.
Vizsgáltasd meg a trutyit! Szerintem. Hallgass az előző válaszolókra, akik ezt javasolták!
Nem lehet tudni mi van igazából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!