Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mit tegyek? Nagyon félek.

Mit tegyek? Nagyon félek.

Figyelt kérdés

Szerintem szellem van nálunk vagy mi, mert mindig azt érzem hogy valaki figyel. Pl: este fekszem az ágyamban és befele vagyok fordulva és olyan mintha valaki ráülne az ágyamra rendesen mintha figyelne, hogy meg vagyok-e még. És nem valamelyik családtagom mert többször megfordultam és nem volt ott senki.

Vagy egy csomó hangot hallok a szobámból mintha valaki járna a lépcsőn ami néha recseg. Mint amikor írok a laptopomon olyan is szokott lenni...

Meg sokszor felkelek este csak úgy nemtudom miért, és egyszer mikor felkeltem láttam egy emberi alakot és az sem lehet családtag mert megnéztem és mindenki aludt.

Meg amikor egyedül szoktam otthon lenni akkor is vannak hangok ezért a TV-t hangosra teszem mindig hogy ne halljam. Néha már mosdóba sem merek kimenni mert félek valami megtámad vagy ilyesmi. Lehet ez szellem??

Bocsi a sok szóismétlésért!

2015. ápr. 13. 18:23
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Ismét itt vagyok. Ha olyan filmet akarsz nézni, amiben filmet néznek akkor ez lesz az: [link]
2015. ápr. 13. 20:19
 22/34 A kérdező kommentje:
Azt a filmet már láttam, de köszi:))
2015. ápr. 13. 20:38
 23/34 anonim ***** válasza:
Ha hét napja nézted meg nem szívesen lennék a helyedben.
2015. ápr. 13. 21:37
 24/34 VaTa94 ***** válasza:
Nincs pl mondjuk sok elektromos cucc a lakásban ami éjjel nappal müxik? Az erős elektromágneses mező(k)től lehetnek ilyen érzései, "látomásai" az embernek főleg ha érzékeny rá. Nem kell egyből szellemre gondolni. Az is lehet, de ha nem foglalkozol vele ő se fog veled.
2015. ápr. 13. 21:46
 25/34 anonim ***** válasza:

7-es vagyok

A meditáció is segít, főleg ha ettől megnyugodsz :) , a lényeg az hogy próbáld meg elterelni a gondolataidat és ne foglalkozz a félelemmel, hisz nincs rá okod ;) . És ha a félelmed nem áll összefüggésben a filmben látottakkal akkor szerintem nem az okozta, de annyit elárulok hogy segíteni nem fognak :)

2015. ápr. 13. 22:37
 26/34 Legoman ***** válasza:

Meditáció is jó, mint ahogy írták. Én is csak ajánlani tudom, hogy próbáld meg.

Ne foglalkozz vele, ha figyel, hát hadd nézzen. Biztos azért, mert szép vagy, és tetszel neki. :) Ne gondolj rosszra.

Ha lépteket vagy ilyesmiket hallasz, akkor se foglalkozz vele, hanem tekints úgy rá, hogy az ő dolga, ő tudja mit csinál. Az ő dolga, azzal se foglalkozz

Ha lesz egy kisbabád, az is felfog ordítani éjszaka, de persze vele foglalkozzál. :D

Csak csináld a dolgot, mintha ott se lenne.

Ha viszont kezdenek más fura dolgok is történni a házban. Például tárgyak elmozdulnak a helyükről, vagy eltűnnek, és olyan helyen bukkannak fel, ahova még csak véletlenül se kerülhetne, mert olyan a tárgy stb.

De, ha egy alakot látsz, vagy egy vadidegen embert vagy lényt látsz, akkor se ijedj meg, hanem szólj és segítek én is.

A lényeg, hogy most foglalkozz a saját dolgoddal, és ne foglalkozz az övével. :)

Menni fog?

Sőt ezt nem is kérdőjellel írom ki, hanem "."-al.

Menni fog.

De lehet, hogy felkiáltójellel biztatóbb és szebb.

Menni fog!

Igen, ez így szebb. :D

2015. ápr. 14. 18:14
 27/34 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok és sokszor félek. Miután szóltam anyunak, mondta hogy még vele is előfordul. Nem sok horrort néztem, azokat is csak félig, mert egy ijesztő rész után eltakartam a szemem. Ezek után (vagy ha csak eszembe jut) mindentől megijedek és mindent odaképzelek a szobámba. Ami nekem segít ilyenkor: felhívok valakit, így úgy érzem nem vagyok egyedül, és amíg hívásban vagyok ő meg tud védeni. Kimegyek az udvarra, főleg ha süt a nap, ott nincsenek rejtett helyek, ahonnan megtámadhatna valami és a napsütéstől én megnyugszom. A telefonomat mindig magamnál tartom, az is olyan mintha telefonon/neten keresztül meg tudnának védeni.

Remélem segítettem :) (15 vagyok)

2015. ápr. 14. 19:54
 28/34 anonim válasza:
Lehet, hogy egy már meghalt rokonod (nagypapa vagy öregebb) szelleme figyel téged és vigyáz rád. Merj el menni mindenhova. Az is lehet, hogy csak a védőszented.
2015. ápr. 15. 16:21
 29/34 anonim ***** válasza:
a kulcsa az egésznek az, hogy ne félj. olyan 1-2 éve én is ugyanígy voltam, elég ijesztő dolgok történtek, de aztán megtanultam nem félni és tökre leszarni őket, és azóta egy ilyen sem történt.
2015. ápr. 19. 19:29
 30/34 anonim válasza:
Nem léteznek földönkívüliek? Jól van... ezen az oldalon mindenki tudós, kutató, akik teljesen nyugodtan kijelentenek dolgokat. Ostobák.
2015. ápr. 29. 12:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!