Tudnátok segíteni? Szerintem beteg vagyok. Eléggé félek.
Skizofréniára utaló jeleid vannak, ami nem ciki. Ez nem azt jelenti, hogy több személyiséged van, az más csak gyakran keverik.
Hány éves vagy amúgy?
Hogy tetszik ez a zene?
köszönöm a válaszokat.
A zenés válasz, a zene...csodálatos.
Az Ohne Dich és a Lágnaetti (nem tudom jól írtam e őket. Elnézést ha nem) Mindkettő megnyugtató.
Kedves Lucifer-666, Nem tudom, hogy csináltad de nagyon köszönöm.
Nem nagyon Hallgattam eddig zenét mert csak 1 hete hogy van internetem és CD-m sincs mert apukám az összeset magával vitte. De ezek nagyon jók.
A többiek tanácsát is hálásan köszönöm.
Sajnos a megfordulás nehezen megy de ha egyszer sikerül megtennem...hát 2 lehetőség van.
A skizofrén dologgal nem tudok mit kezdeni.
Gondolom akkor Orvoshoz kell fordulnom. De köszönöm.
Eddig sem néztem horrorokat, nem drogoztam, inni csak alkalmakor de nem is mindig stb.
De igazad van. Nem nagyon kéne egyiket sem csinálnom.
Az démon csapdásat meg azért nem nagyon csinálnám meg hogy őszinte legyek...de lehet beválna nem tudom.
És külön köszönöm az üzenet küldőnek.
Sokat segítettetek.
kérdező nem te vagy a beteg...hanem a hatos válaszoló
ennyi erővel krumplihéjat is lehetne használni vagy ketchupot a démoncsapdát meg meg se próbáld! Egyébként meg ha beképzelsz magadnak egy két ilyet mondjuk pl: szellemet próbáld elkapni ellehet vele szórakozni hogy átmegy a kezed a szellemen amit odaképzelsz és a végén már azt fogod várni hogy odaképzeld a szellemet ( állj közel a barátokhoz, de az ellenséghez még jobban )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!