Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Tudnátok segíteni? Szerintem...

Tudnátok segíteni? Szerintem beteg vagyok. Eléggé félek.

Figyelt kérdés
Születésem óta nehezen alszom. Állandóan szorongok, és mindig félek. Minden apró zajra felriadok, akármit képes vagyok beképzelni és ezeket általában mindenféle dolgokat látok is. Mindig a fal felé fordulok de olyankor olyan nagy ürességet érzek mögöttem. Másfelé meg képtelen vagyok fordulni. Gondolok rá de mintha nem uralom a testem, meg sem próbálok fordulni. És egy ideje kb 2 éve csinálok olyanokat is hogy elképzelek olyanokat hogy a hátam mögött áll valaki (általában bohócok. Nevető, kifestett bohócok. Kiskoromban voltam egyszer cirkuszba. Soha többet. Fóbiás lettem tőle.) És mosolyog rám. Majd elővesz egy virágot és óvatosan a halántékomba nyomja ami átszúrja a fejem. Vagy Elővesz egy kést és oldalamat szurkálja miközben tehetetlenül fekszek és köpködöm a vért. Annyira bele tudom képzelni magam, hogy látom ahogy a sötétben beszíneződik a lepedő. de nem csukom be a szemem. Ébren vagyok és képzelődök. Van mikor nem is alszom csak Nézek ki a fejemből. Van mikor alszom de mindig fel ébredek időnként. És csak órákat vagyok képes aludni. Nap közben is szoktam képzelődni. Van mikor óra közbe érzem ahogy megérintenek a különféle ölésre való dolgok. A rajzterembe a lókoponya valódi lesz és látom ahogy meghal a tulajdonosa. És szorongás gyötör amikor rossz az idő. Mindenféle ijesztő dolgokat képzelek be és mintha valami filmet látnék amit nem lehet kikapcsolni. Nem tudom mit csináljak, félek és nem tudok mit csinálni ellene.

2015. máj. 5. 17:25
 1/9 anonim ***** válasza:

Skizofréniára utaló jeleid vannak, ami nem ciki. Ez nem azt jelenti, hogy több személyiséged van, az más csak gyakran keverik.

Hány éves vagy amúgy?

2015. máj. 5. 17:28
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez így rendben van. A bohócokat nem odaképzeled. Azok valóban ott vannak. Éjjel ha a fal felé fordulsz a szoba eltűnik és csak egy végtelen tér marad helyette. Bohócokkal teli gonosz tér. Csak akkor tűnik el ha megfordulsz... De... Nem minden esetben. :(
2015. máj. 5. 17:47
 3/9 anonim ***** válasza:
2015. máj. 5. 17:51
 4/9 anonim ***** válasza:
2015. máj. 5. 18:07
 5/9 anonim ***** válasza:
Élj normálisan. Semmi horrorsilm, semmi fű, semmi pia, nappal fenn vagy, éjjel alszol, gondolj szép dolgokra.
2015. máj. 5. 18:15
 6/9 anonim válasza:
Szórd végig sóval a bejárati ajtó küszöbét és az ablakpárkányt, és ha biztosra akarsz menni tetováltass magadra egy démoncsapdát.
2015. máj. 5. 19:33
 7/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat.

A zenés válasz, a zene...csodálatos.

Az Ohne Dich és a Lágnaetti (nem tudom jól írtam e őket. Elnézést ha nem) Mindkettő megnyugtató.

Kedves Lucifer-666, Nem tudom, hogy csináltad de nagyon köszönöm.

Nem nagyon Hallgattam eddig zenét mert csak 1 hete hogy van internetem és CD-m sincs mert apukám az összeset magával vitte. De ezek nagyon jók.

A többiek tanácsát is hálásan köszönöm.

Sajnos a megfordulás nehezen megy de ha egyszer sikerül megtennem...hát 2 lehetőség van.

A skizofrén dologgal nem tudok mit kezdeni.

Gondolom akkor Orvoshoz kell fordulnom. De köszönöm.

Eddig sem néztem horrorokat, nem drogoztam, inni csak alkalmakor de nem is mindig stb.

De igazad van. Nem nagyon kéne egyiket sem csinálnom.

Az démon csapdásat meg azért nem nagyon csinálnám meg hogy őszinte legyek...de lehet beválna nem tudom.

És külön köszönöm az üzenet küldőnek.

Sokat segítettetek.

2015. máj. 5. 19:46
 8/9 anonim ***** válasza:

kérdező nem te vagy a beteg...hanem a hatos válaszoló

ennyi erővel krumplihéjat is lehetne használni vagy ketchupot a démoncsapdát meg meg se próbáld! Egyébként meg ha beképzelsz magadnak egy két ilyet mondjuk pl: szellemet próbáld elkapni ellehet vele szórakozni hogy átmegy a kezed a szellemen amit odaképzelsz és a végén már azt fogod várni hogy odaképzeld a szellemet ( állj közel a barátokhoz, de az ellenséghez még jobban )

2015. máj. 6. 00:59
 9/9 Sanyika Kocsis válasza:
Szerintem keress fel egy szakembert mert sulyosnak tunnik az eset! Semmifelekeppen ne menj pszichiatriara mert ott bent tartananak csupan begyogyszereznenek s mikor ki engednenek is csak tablettakal lehetnel talan tunetmentes! Nem ajanlom! Menj es keress egy jo pszichologust szerintem mert valoszinuleg a problema a multadban gyokerezik! Hagyd a sot meg a demoncsapdat a .....
2015. máj. 10. 17:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!