Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintem beteg a barátom....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintem beteg a barátom. Nem tudom mit tegyek vele. Valaki tud segíteni? Mit tennétek a helyembe? L/17

Figyelt kérdés

Az egész úgy kezdődött, hogy egy éve már kb. beszélgettünk facebookon. Barátnőm vett rá, hogy beszéljek vele először hülyeségből aztán megkomolyodott ez az egész..

Rengetegszer volt úgy, hogy találkozunk, de nem jött ki. Először augusztusban találkoztam vele, akkor elmondta, hogy nagyon sokat züllött drogozott stb.. Rengeteget telefonáltunk de amint beszívott barátjánál szó szerint kiájult és nem hallotta a telefont , hogy hívtam.

Egy idő múlva októberbe összejöttünk.

Dolgozott, viszont minden este barátjánál volt füvezett, nem foglalkozott velem pedig nagyon szerelmes voltam belé az elején. 2-3 hónap után elbeszéltem vele, hogy ez így nem fog menni sokat füvezik undorodom tőle.. elhagyta magát teljesen. Nem csodálom hiszen 6 évig füvezett.

Letette. Nehezen kattogásokkal de letette. A barátja akivel minden adandó alkalommal a szívott elváltak egymástól nem keresik egymást. Jobban megnyílt előttem, és egyre többet mesélt az életéről a család tagjaik nem foglalkoznak velük, a bátyja is füvezik, az anyukája és az apukája minden este isznak. Nem eszik ha ő nem keresi meg magának az ennivalóra a pénzt 16 éves kora óta. Ez mai napig így van.. Erre egy hónapra miután letette a füvet, betegesen elkezdett féltékenykedni, szóval a telefonomról a vibert és egyéb chat-es alkalmazást letörölt, a facebookomat is felfüggesztette.

Volt már olyan is, hogy bezárt a szobába, hogy nem mehetek el felháborodott, hogy mi az hogy én otthagyom..

Nem engedi, hogy legyenek fiú barátaim nem is köszönhetek vissza nekik, se apukám ismerőseire, nem sminkelhetem egyáltalán magam még azt se engedi meg, hogy kivasaljam a hajam. Nem mehetek sehová, állandóan ír egész nap percenként, ellenőriz, hogy iskolában rajtam van e a pulóver.

Betegesen viselkedik... Ha jobbra nézek az utcán azt mondja, hogy megnéztem "azt" a fiút..

Egyre jobban kiborulok napról napra.. reggelente meg akarja mondani mit vegyek fel és hogy mit nem.. Úgy érzem nincs életem.. Volt, hogy megráncigált mikor a lakásukba köszöntem az ismerősének..

Többször is kezet emelt rám. Sokszor félek tőle, magamba vagyok fordulva, én soha nem voltam ilyen de egyszerűen tud manipulálni, mert szeretem..már lehet nem úgy mint az elején.. de még szeretem de a gyűlölet is bennem van nagyon komoly szinten..

Azt tudom, hogy 3 évig volt egy barátnője akivel együtt laktak, sokszor megverte.. csúnyán bánt vele, be is zárta a lakásba, hogy nem mehet sehova..

Az utóbbi 1-2 hónapba rengetegszer szakítottam vele mert úgy érzem nem bírom tovább, de mindig vissza sírja magát, mindig mondja, hogy öngyilkos lesz vagy hogy engem öl meg.. és valahol féltem valahol félek tőle.

Volt már olyan, hogy előttem állt ki az ablakba a második emeleten, úgy húztam vissza.

Valaki segítsen mit tegyek. Gondolkoztam már a pszichológuson is, a pszichiátrián. Nem tudom egyszerűen mit tegyek..

És ismerem tudom, hogy képes magát megölni. Volt rá eset, hogy előttem dobta a lábába a vadászkést.. mert annyit mondtam neki,hogy kezdek elhidegülni tőle..

Én nem erre vágyom 17 évesen. Anyukáméknak nem akarok erről beszélni, de ők is látják, hogy valami nincs rendbe vele..

Tudják,hogy szeret tisztába vagyok vele én is.. de ez beteges, 17 évesen nyugtatóval kell elaludnom mert másképp nem megy.

2015. márc. 26. 19:38
1 2 3
 1/25 A kérdező kommentje:
Bocsánat ha hosszú a sztori csak így szerintem érthető az egész.
2015. márc. 26. 19:40
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Te is beteg vagy, ha még nem hagytad ott.
2015. márc. 26. 19:40
 3/25 anonim ***** válasza:
Szakíts vele még mielőtt téged is magával ránt a hülyeségeibe. Magyarul, felejtsd el de gyorsan, és keress egy normálisabb pasit.
2015. márc. 26. 19:42
 4/25 anonim ***** válasza:
12%
Igazad van. Hosszu a sztori. De igy sem érthetö!!!
2015. márc. 26. 19:44
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
... És az ilyen férgeknek van barátnője, a normális, egészséges srácoknak pedig sok esetben nincs.
2015. márc. 26. 19:45
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem szeret téged. Beteg, és ha nem szakítasz vele, még téged is tönkretehet.

Szakíts vele, de rohadt gyorsan! Ha félsz tőle, akkor szólj felnőttnek, szüleidnek, egy tanárodnak, iskolapszichológusnak, akárkinek. Ha továbbra is zaklat, fenyeget, menjetek rendőrségre.

Nem a te dolgod, hogy rendbe hozd az ő nyomorult életét, nem kell "meggyógyítanod", nem a te hibád, ha kárt tesz magában, akkor sem, ha ő azt mondja, hogy miattad teszi.

Ez a te életed. Ne b*szd el egy ilyen beteg ember miatt.

2015. márc. 26. 19:46
 7/25 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy hülye vagyok igen, hogy nem hagytam még ott. De féltem, félek,hogy bűntudatom lesz ha csinál valamit magával.
2015. márc. 26. 19:47
 8/25 anonim ***** válasza:

Én a helyedben jobban félnék az agressziójától, mint a bűntudattól.

Valószínűleg akkor is bántani fogja magát előbb-utóbb, ha vele maradsz, mert ő ilyen. Szállj ki, amíg lehet, és keress egy kedves pszichológust, aki segít, hogy túltedd magad rajta.

2015. márc. 26. 19:54
 9/25 A kérdező kommentje:

Beszéltem már egyébként a tanárommal is erről mesélte, hogy neki is volt egy hasonló barátja aki megütötte őt többször is. És hogy ő azt csinálta, hogy telefonszámot cserélt, elköltözött és kitörölte végleg az életéből akármennyire is nehéz volt.. De viszont én 17 évesen, hogy költözzek el, tudja hova járok iskolába, mikor hogy végzek. Tudja mikor érek haza. Mindent tud rólam igazából.

Félek tőle nagyon.. szüleinek hiába szólok mert ők tudják róla nagyon jól, hogy ilyen és őt védik.. sőt már volt olyan, hogy az anyukája akart nekem esni mert szakítottam vele.

2015. márc. 26. 20:00
 10/25 anonim ***** válasza:
Még egyszer elkezd fenyegetőzni, és a tettlegesség felé tendálni, akkor hívd rá a mentőket!
2015. márc. 26. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!