RÁJÖTTEM! Szerintem Illuminátus! Nektek mi a véleményetek erről?
Üdv!
16 éves srác vagyok.
Egy ideje a világnézetem megfordult, és tényleg rájöttem: HOGY EZ TÚL SZÉP, HOGY IGAZ LEGYEN!
Tehát:
Mindenki gondolom tudja,hogy a média námbörvan hírei között van a VESZÉLYES, GYORSAN TERJEDŐ INFLUENZAJÁRVÁNY.
Bp-n, a Móricz Zs. körtérnél van a sulim. Hivatalosan ettől a héttől van M.o-n a járvány. Tehát, a körtéren hétfőtől reggel 8 óra előtt több helyen is , 2-3fős kis csoportokban ACTIMEL italkákat osztogatnak a népnek. Furcsálltam is mert azelőtt soha nem láttam ilyet.Így gyanút is fogtam. Szerintetek létezik , hogy ezekbe az italokba csempésznek bele különböző baktériumokat vagy maga a vírust (valamilyen formában) ?
Előre is köszönöm!
Kedves 2. Hozzászóló Úr/Hölgy én konkrétan nem írtam egyetlenegy pontban sem, hogy miként állok tanulás szempontjából és szerintem Neked/ Önnek sincs nagyon beleszólása. Mellesleg amít manapság tanítanak KAMU.
Elnézést, de így van.
"Mellesleg amít manapság tanítanak KAMU."
Konkrétan mire gondolsz?
Hogy a föld szögletes?
Vagy hogy 1+1 az 3?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!