Szerintem nem tudom kikapcsolni a beállított ébresztőt. Mit csináljak?
Tavaly novemberben végeztem el az agykontroll tanfolyamot. Alapvetően hasznosnak találom, meg nem károsnak, de igazság szerint nem alkalmazom túl gyakran.
Viszont miután elvégeztem, beállítottam egy agyi ébresztőt, azt hiszem 4:40-re. Akkoriban próbálkoztunk baba téren a férjemmel, minden reggel mértem a testhőmet, ezért volt a korai ébresztő. Működött is, de utána leálltunk a baba témával, nem is kellene ilyen korán kelnem, de továbbra is felkelek 5 óra körül. Mindez tavaly december óta van így. Létezik, hogy "beragadt" volna az ébresztő? Pedig visszamentem azóta többször alfába, és kikapcsoltam, elállítottam, végül már ripityára is törtem az órát, csak ne kelljen ilyen korán kelni... De ma is pl nem tudtam elaludni, 2 felé aludtam el, 5 órakor megint magamtól keltem kel. December óta nem aludtam 7-8 órát egy huzamban :(, kezdek kétségbe esni.
Menjek inkább orvoshoz, hogy írjon fel altatót? Nagyon ki vagyok merülve. Viszont gyógyszert sem szívesen szedek. Próbáltam egy kevés bort inni, gyógynövényes altatót szedni (V@leriana), rendszeresen sportolok (azt is nehezen viselem amúgy azóta, nincs elég energiám), és mégsem tudok rendesen aludni. És mindegy, mikor fekszem le, 5 óra tájban ébredek. Hónapok óta nem keltem ébresztő hangjára, pedig az is 5:45-kor ébresztene, de mindig fent vagyok már korábban is, pedig nem akarok.
Szerintetek...?
Na, ez pl. az agykontroll egyik mellékhatása. Nem kellene, hogy amatőrök tanítsák.
Ezért tilos magánembernek hipnotizálni is.
Szerintem menj el hipnózissal is foglalkozó orvoshoz, és beszéljétek meg, mit lehet tenni.
De, valószínűleg összefüggés van a két dolog között, de nem tudom, hogyan lehetne helyrehozni.
Most ott tartok, hogy szerintem elmegyek a pszichológushoz, akihez jártam kb 2 éve (más okok miatt), de vele is relaxáltunk. Hátha ki tudja silabizálni ezt. Az elmúlt napokban is alig aludtam, kezdek nagyon kiborulni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!