Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mit jelent ez? Félek!

Mit jelent ez? Félek!

Figyelt kérdés
Pár hónapja tesi órán kezdõdött minden...Leestem kosarazás közben és mintha valaki huzott golna hátra fele de senki nem volt mögöttem.Leültem és hangokat hallottam amiket más nem hiszen megkérdeztem azokat akik ülnek h hallják -e és aszondták' nem.A labda felettem szállt el é majdnem fejbe ütott de valami meglōkött és senki nem volt körülöttem és megfogta a fejem, hogy ne találjon el a labda.Ithon is leestem és egy pohár is csak úgy leesett mellém s ha nem veszi el valami gyorsan a kezem elvágtam volna magam.Mit jelent ez?S ráadásul éjszaka 3/4 órát alszom csak mert fura hangokat hallok.És még napközben is mikor egyedül vagyok.

2015. szept. 27. 12:32
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
51%
Te hány éves vagy hogy hiszel a szellemekben? Ne haragudj de szerintem ez olyan mint a húsvéti nyúlban hinni meg azt hinni hogy az hozza a tojásokat, miközben a nyúl emlös állat, tehát nem tójással szaporodik. Szerintem a szellemekben hínni olyan mint a tündér mesében hinni.
2015. szept. 27. 16:57
 22/37 anonim ***** válasza:
14-éves vagyok, mért ne mehetnék el vele?
2015. szept. 27. 16:58
 23/37 anonim ***** válasza:
Mert ő még kiskorú, te meg fiatalkorú. Bár az a két év...De attól még valószínűleg az lesz amit mondtál, és csak ő fogja észlelni a jelenségeket.
2015. szept. 27. 17:01
 24/37 anonim ***** válasza:
Általában tudatmódósító szereknek a mellékhatása. Vannak olyan drogok is amik miatt a(z akinek a szervezetébe be kerül) úgy érzik hogy ég a testűk, és ezért rohangálni szoktak. Ha tényleg nem vagy jóban a szüleiddel lehet hogy titokban drogoznak. De hozzá teszem szerintem nem nagyon van rá esély, viszont más magyarázat nem nagyon van rá.
2015. szept. 27. 17:21
 25/37 A kérdező kommentje:
Nem drogoznak az biztos.Apukam fogyaszt alkohol es anyummegazt se.
2015. szept. 27. 17:45
 26/37 A kérdező kommentje:
Es szerintem nem mehetnenk el sehova.:))
2015. szept. 27. 17:46
 27/37 anonim ***** válasza:
Pedig ez biztos hogy halucináció, más nem lehet.
2015. szept. 27. 21:13
 28/37 anonim ***** válasza:
szerintem meg egy elhanyagolt kislány, akinek szeszkazán az apukája, így nem jut rá figyelem. Hát itt megkaptad, picinyem, 3 oldalon át.
2015. szept. 28. 00:35
 29/37 anonim ***** válasza:
Ja, az elöző megmondja a tutit.
2015. szept. 28. 15:54
 30/37 A kérdező kommentje:
Amugy,szerintem nem a szuelim miatt lenne az egesz....apukam soha sincs majdnem ithon s anyukam nem nagyon ert hozzam es epp ezert mondom h nem fejezik ki a szeretetuket...
2015. szept. 28. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!