Szerintetek miért félek a bohócoktól?
Ha képen meglátok egyet már akkor ráz a hideg.
Amikor egyszer az egyik megkopogtatta a vállamat én hátrafordultam és elkezdtem spádni könnyezni remegni és annyira zokogtam h azt hittem összeesek ha az egyik barátnőm nem ölel át.
Láttam egy videót ahol bohócok ugrottak eléd és elezdtek kergetni.
Nálam ebben a helyzetben két lehetőség van:
1.szívrohamot kapok és kirohanok a világból
2.neki megyek és minden erőmmel elkezdem ütni (az adrenalin miatt)
Bocsi ha nem volt érthető de választ szeretnék h miért van ez.
15L
Hát ez jó, vicces, cuki :)
Az a b.. bohóc meg gondolom csak vágta a különösen ördögi, debil pofákat ahelyett, hogy jó szorosan átölelt volna egy óriási lollipop nyalókával (vagy olyan smiles nyalcsival). Bár asszem te akkor is jól fellöknéd vagy felnyársalnád magadból kikelten visítozva.:D
Mindegy. Csak rémálom volt. Mikor lesz a szülinapod?:)
Amúgy ha a bohóc nem is, majd én leszek jó fej:P
Ne aggódj, már elmúlt.;)
Nem épült cirkusz a kertbe:D
Ajj, durván elírtam, nem is álom volt bocsi. Hanem a rémisztő valóság. De mondom, a lényeg, hogy senki sem sérült meg! Esetleg, megpróbálhatod legyőzni a félelmet, ha eljössz velem bohóc találkozóra és beöltözöl riogatni az embereket...vagy előbb vágnád fel az ereidet?:D Az nem tetszenne. De kick boxolni is elmehetsz, hogy levezesd a stresszt. Vagy célba lőni bohócos táblára.
Tudtad, hogy van aki a szexhez öltözik bohócnak?
Úristen...Ezt ne nézd meg...xD
Semmivel sem különösebb vagy rosszabb, mint egyéb fóbia, pl. a pókoktól való félelem, talán csak ritkább.
"Kuloulrofóbia, magyarul bohóciszony. Először az 1980-as években írták le, és definíciójában külön kiemelik, hogy a szenvedő alany nemcsak a gonosz bohócoktól fél, hanem a jóságos típustól is. Főként gyerekek körében jelentkezik, méghozzá állítólag olyan mértékben, hogy a Sheffieldi Egyetem kutatója, Dr. Penny Curtis egy vizsgálat eredményei alapján kijelentette: gondolhatnak a felnőttek bármit, a kicsik egyszerűen nem szeretik a bohócokat. Persze nem kell neki feltétlenül hinni, de hogy teljes legyen a kép, azt is hozzátesszük: a hírek szerint Johnny Depp, Billy Bob Thornton és Daniel Radcliffe is kuloulrofóbiás."
Én sem szeretem őket, ha az iszonyig nem is jutottam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!