Miért félek a bohócoktól?
Figyelt kérdés
Még kiskoromban egyszer voltam cirkuszban. ott is voltak bohócok de azoktól nem féltem mert nem voltak annyira kifestve és aszt is láttam, hogy emberek. de manapság ha meglátok egy bohócról egy képet legszívesebben olyat bevernék neki :D Na ez miért van??2013. jan. 13. 17:37
1/4 anonim válasza:
ezektől a túlzott bohócjelmezes akármiktől már én is bef*snék :D amúgy meg lehet a sok horrorfilm meg ezektől beléd ivódott hogy ez rossz és természetes védekező reakcióként behúznál nekik egyet :D nem okoskodás csak azt és nem aszt.
3/4 A kérdező kommentje:
mintha az jutna róluk eszembe, hogy felkap és elszalad velem.!
2013. jan. 13. 20:14
4/4 anonim válasza:
nem fog elkapni. Ez biztos a képzeleted szüleménye, próbáld elképzelni, hogy annyira nem rossz és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!