Ti elmennétek így dolgozni? Nagyon félek.
Szociális fóbiám, agora fóbiám és alvászavaraim vannak. Valamint még egy fóbia amiről nem tudom, hogy mi a neve. Konkrétan rettegek attól, hogy más embernek megcsinálok valamit, elrontom, és leszidnak érte. De magától attól is, hogy elrontok valamit. Mintha az életem függne tőle.
A szociális fóbiám egy időben annyira durva volt, hogy az utcára sem tudtam kimenni - szerencsére valamennyivel jobb. Agorafóbiám miatt pedig ott kellett hagynom egy iskolát, mert nem járkálhattam ki szabadon az udvarra. Alvászavaraim miatt már az iskolából is rengeteget késtem és hiányoztam - munkából meg ugye nem lehet.
Nem tudom mit csináljak, nagyon félek...
Hy!
Ha ajánlottak egy munkát akkor fogadd el!
nem történik semmi baj sem ha problémák vannak mert akkor mész máshová dolgozni.
Az a baj hogy túlságosan ráfeszülsz a dolgokra amit ugyebár nem kéne és ezt te fóbiának gondolod,pedig ez annyira nem is fóbia ,hanem felfogásbeli dolog.
Próbálj meg mindig pozitív gondolatokat összeszedni,mint pl de jó végre megyek dolgozni,végre van lehetőségem más emberekkel ismerkedni,lesz helyem a nagy világban.Ha másnak csinálsz valamit,azt úgy csináld mintha saját magadnak csinálnád és ha jól sikerül akkor legyél büszke magadra és a büszkeség utáni éhesség legyen a szemed elött mikor legközelebb valakinek valamit csinálsz.
Nos aaz aki dolgozik az hibázni is szokott és senki sem tökéletes,mindenkivel fordulnak elő rossz napok,igazságtalanságok,stb ezekről nem tehetünk,de amiről tehetünk hogy a melót kellő odafigyeléssel és nem reszketéssel csináljuk meg.És nem szabad félni a hibáktól,mert mindenki hibázhat és elő is fordul a hiba de ha nem lennének hibák akkor miből tanulnának az emberek?
Az élet arról szól hogy minnél több tapasztalatot gyűjts és hasznosítsad !Szóval hajrá!
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!