Ti elmennétek egyetem mellett dolgozni ebben az esetben?
Most leszek elsős egyetemista. Félévkor egyetemet akarok váltani, aminek feltétele a jó átlag, tehát nagyon kell majd tanulnom. Viszont a másik egyetem, ahova át akarok jelentkezni messzebb van, anyagilag megterhelőbb lenne, szükség lenne ezalatt a pár hónap alatt a diákmunkára. Úgy tudnám megoldani, hogy 3 nap egyetem, 3 nap dolgoznék, és a vasárnapom szabad.
Szerintetek be merjem vállalni egyetem mellett a melót? Fogok tudni teljesíteni a suliban munka mellett?
Most a szüleimmel élek, katasztrofális a kapcsolatunk, az egyetlen lehetőségem az elköltözésre az egyetemváltás lenne félévkor :S
20/L
Én el Fogok menni dolgozni. :) Másodéves egyetemista vagyok/leszek.
20L
év közben annyira nem megterhelő amit tanulni kell, inkább a vizsgaidőszak a húzós, plusz ott vannak az egyetemes-napok délutánjai+vasárnap
végzős vagyok, szerintem ha van lehetőséged, menj el! Honnan hova akarsz átmenni? (csak kíváncsiság)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!