Ti elmennétek egyetem mellett dolgozni ebben az esetben?
Most leszek elsős egyetemista. Félévkor egyetemet akarok váltani, aminek feltétele a jó átlag, tehát nagyon kell majd tanulnom. Viszont a másik egyetem, ahova át akarok jelentkezni messzebb van, anyagilag megterhelőbb lenne, szükség lenne ezalatt a pár hónap alatt a diákmunkára. Úgy tudnám megoldani, hogy 3 nap egyetem, 3 nap dolgoznék, és a vasárnapom szabad.
Szerintetek be merjem vállalni egyetem mellett a melót? Fogok tudni teljesíteni a suliban munka mellett?
Most a szüleimmel élek, katasztrofális a kapcsolatunk, az egyetlen lehetőségem az elköltözésre az egyetemváltás lenne félévkor :S
20/L
Igen, de vigyázz, lehet, hogy egy lezárt félév kell hozzá.
És amikor átjelentkezel, meg elíbrálják, még nem lesz lezárt féléved.
Vagy talán megcsinálsz minden vizsgát december első 2 vizsgahetében.
Nekem is csak protekcióval sikerült mégis 2. félévben étjelizni, de lehet sikerül, lehet egyetemfüggő.
bocsi, most ez egy kicsit off, de hadd kérdezzek már valamit!
én is Debreceni Egyetemről akarok átjelentkezni, (folyamatban van a kérelem elbírálása) csak Miskolcra, most év elejétől. nekem már vannak lezárt féléveim, tehát ez nem probléma.
Te költségesről mész költségesre?
Mert nekem azt mondták, hogy a DE nem adja át az állami finanszírozást más egyetemnek, így csak költséges képzésre mehetek át.. igaz, ezt még csak az ME mondta, de állítólag ez a gyakorlat és nálunk nem nézik egyáltalán az átlagot.
Neked átadják a finanszírozást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!