Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti elmennétek így dolgozni?...

Ti elmennétek így dolgozni? Nagyon félek.

Figyelt kérdés

Szociális fóbiám, agora fóbiám és alvászavaraim vannak. Valamint még egy fóbia amiről nem tudom, hogy mi a neve. Konkrétan rettegek attól, hogy más embernek megcsinálok valamit, elrontom, és leszidnak érte. De magától attól is, hogy elrontok valamit. Mintha az életem függne tőle.

A szociális fóbiám egy időben annyira durva volt, hogy az utcára sem tudtam kimenni - szerencsére valamennyivel jobb. Agorafóbiám miatt pedig ott kellett hagynom egy iskolát, mert nem járkálhattam ki szabadon az udvarra. Alvászavaraim miatt már az iskolából is rengeteget késtem és hiányoztam - munkából meg ugye nem lehet.

Nem tudom mit csináljak, nagyon félek...

2013. jan. 10. 13:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező, mi történt azóta? Jó lenne egy jó tapasztalatot olvasni, mert ugyanebben a cipőben járok :)
2016. aug. 11. 08:26
 12/20 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok
2017. ápr. 24. 22:18
 13/20 anonim ***** válasza:
Mi van veletek, itt van még valaki ?
2023. jan. 4. 11:02
 14/20 anonim ***** válasza:

Én igen.

( egy másik szociofóbiás 31L)

2023. jan. 26. 01:26
 15/20 anonim ***** válasza:
Szia. És hogy vagy, Utolsó ?
2023. jan. 26. 08:27
 16/20 anonim ***** válasza:

Nem túl jól, ráadásul erre az évre nagyon "beleerőszakolnak" a szociális helyzetekre ami megvisel, és random pánik rohamaim vannak, amit hiába magyarázok el a családomnak, nem értik meg, és csak még idegesebbek lesznek, én meg még szociofóbiásabb.

Veled mi a helyzet?

2023. jan. 26. 21:07
 17/20 anonim ***** válasza:

És a pánikroham miből áll nálad ? Mit érzel pontosan ? Fáj valamid ? Meddig tart általában ? Éjjel tudsz aludni , vagy agyalsz ?

Nálam nagyjából ugyanez. Én nagyon fáradtnak és kimerültnek érzem magam, hiába magyarázom én is , süket fülekre talál.

Halálfélelmem is van néha , a gyors levegővètel miatt állandóan puffadok és fáj a gyomrom szinte mindig.

2023. jan. 26. 23:02
 18/20 anonim ***** válasza:
Gyors pulzus, legszomj. Olyan mintha a levegő amit belélegzek nem lenne elég. Es mindig fáradt vagyok, legszivesebben egész nap csak aludnék. Nagyon megvisel ha kevesebb mint napi 8 óra alvással kell funkcionálni, de mivel aludni sem tudok normálisan ( ezt mitatja, az is hogy hajnali 2 kor írom ezt a hozzaszolast) ezért gyakorlatilag folyton enervált vagyok. Sajnos nem túl empatikus családom van. Szerintük a lélek és az elme nem lehet "beteg" ők nem hisznek a szociofobiaban amig az nem magyarázható meg racionálisan. Azt sem értik, hogy a pánik betegség akármikor rátörhet az emberre, indok nélkül a nap bármely szakaszában. Sajnos a társadalom nem kíméli a magunk fajtáját... Nekem öngyilkos gondolataim vannak, mert már annyira belefaradtam a hétköznapok szélmalom harcába.
2023. jan. 27. 02:12
 19/20 anonim ***** válasza:

Hogy telt a mai napod ?

Írj még. Nagyon találóan megfogalmaztad a dolgot, ez eddig eszembe se jutott. Épp ugyanígy érzek : a levegő, amit belégzek, nem lenne elég. Neked az emésztésed rendben van ?

Kérlek ne mondj ilyet. :( Úgy együttérzek veled. Szoktál a múlt rossz dolgain agyalni és sírni ?

2023. jan. 27. 22:19
 20/20 anonim ***** válasza:
Ma sem tudok aludni. A múlt miatt nem, én a jövő mkatt szoktam nagyon stresszelni. Ma volt hogy majdnem rám tört a síró görcs
2023. jan. 28. 02:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!