Ti elmennétek így dolgozni? Nagyon félek.
Szociális fóbiám, agora fóbiám és alvászavaraim vannak. Valamint még egy fóbia amiről nem tudom, hogy mi a neve. Konkrétan rettegek attól, hogy más embernek megcsinálok valamit, elrontom, és leszidnak érte. De magától attól is, hogy elrontok valamit. Mintha az életem függne tőle.
A szociális fóbiám egy időben annyira durva volt, hogy az utcára sem tudtam kimenni - szerencsére valamennyivel jobb. Agorafóbiám miatt pedig ott kellett hagynom egy iskolát, mert nem járkálhattam ki szabadon az udvarra. Alvászavaraim miatt már az iskolából is rengeteget késtem és hiányoztam - munkából meg ugye nem lehet.
Nem tudom mit csináljak, nagyon félek...
Én igen.
( egy másik szociofóbiás 31L)
Nem túl jól, ráadásul erre az évre nagyon "beleerőszakolnak" a szociális helyzetekre ami megvisel, és random pánik rohamaim vannak, amit hiába magyarázok el a családomnak, nem értik meg, és csak még idegesebbek lesznek, én meg még szociofóbiásabb.
Veled mi a helyzet?
És a pánikroham miből áll nálad ? Mit érzel pontosan ? Fáj valamid ? Meddig tart általában ? Éjjel tudsz aludni , vagy agyalsz ?
Nálam nagyjából ugyanez. Én nagyon fáradtnak és kimerültnek érzem magam, hiába magyarázom én is , süket fülekre talál.
Halálfélelmem is van néha , a gyors levegővètel miatt állandóan puffadok és fáj a gyomrom szinte mindig.
Hogy telt a mai napod ?
Írj még. Nagyon találóan megfogalmaztad a dolgot, ez eddig eszembe se jutott. Épp ugyanígy érzek : a levegő, amit belégzek, nem lenne elég. Neked az emésztésed rendben van ?
Kérlek ne mondj ilyet. :( Úgy együttérzek veled. Szoktál a múlt rossz dolgain agyalni és sírni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!