Most a magánytól félek, vagy attól, hogy megbántom?
Szilveszterkor ismertem meg valakit, azóta alakultak a dolgok, de voltak aggasztó pillanatok, stb. Úgy érzem nem figyel rám eléggé, nem érdeklődik az iránt eléggé, hogy milyen vagyok, stb... Engem ő érdekelt nagyon, de valahogy nem megy ez így, hogy ő nem teszi ugyan ezt... mintha valami blokkolná.
Szombaton beszélünk a dolgainkról és kiderül, hogy vége lesz-e ennek az egésznek.
Én félek nagyon, de nem tudom eldönteni, hogy attól félek-e, hogy többet nem lehetek vele meg a baráti körével (nekem nem nagyon vannak) vagy pedig attól, hogy őt megbántom.
Nem szívesen esnék vissza oda, ahol szilveszter előtt voltam, egyedül, semmittevéssel töltve a napjaim...
Szerintem te attól a gondolattól félsz, hogy valami miatt mindenképp egyedül maradsz. Ha tényleg agy történne, akkor sincs semmi baj, fel a fejjel. Amúgy ma van szombat, úgyhogy nagy kalappal! :)
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!