Egyre rosszabbúl vagyok és nem tudom mit tegyek, összeveszek a barátaimmal és megbántom azt aki fontos nekem?!
Figyelt kérdés
Ott kezdődött hogy nem volt kedvem a barátnőimhez, inkább haza jöttem,utána már msnen is furcsa voltam nem akartam velük beszélni, pedig nem is csináltak semmit, azóta kerülöm őket..a legjobb barátom elhanyagol a barátnője miatt..nem láttam már x hónapja..:/ akit jelenleg szeretek az egy fiu barátom és nagyon szeretem, de őt is megbántom, mert van amikor megőrülök és utána kérhetek bocsánatot..neki meg ez nagyon rosszul esik:( és nem akarom elvesziteni, mit tegyek?2011. máj. 29. 11:40
1/1 anonim válasza:
Szia!
nem tudtam eldönteni, hogy amit leírtál, az csak egy adott napra vonatkozott-e vagy általánosságban írtad.
érdemes lenne megkeresni, hogy mi váltotta ki nálad ezt a viselkedést. csak simán rossz napod volt, vagy valami bánt, folyton ideges vagy..
ha van ilyen probléma, akkor azt kezd előbb megoldani. gondold végig, mi alakíthatta ki, hogyan változtass rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!