Szeretnék szellemet idézni a barátaimmal . Hogyan kell csinálni? Mit tudtuk a szellem idézésről?
Szia!
Én már idéztem szellemet Halloweenkor a legjobb barátnőmmel nem biztos, hogy jól, de az tudom, hogy eldőlt a szék és megszólalt a mozgásra hápogó kacsa és senki nem volt ott:). Hát mi úgy csináltuk h egy régi szerettünknek a fényképét elővettük, gyertyákat tettünk oda felidéztük az emlékeinket és ígyírtunk egy verset és azt mondtuk el gyorsan egymás után és közben egymás kezét fogtuk. A folytatásról nem tudok semmit sem írni, mert az egyik barátnőm akivel még csináltuk tökre fosott és ezért abba hagytuk:(
Vigyázat, mindenesetre !
A szellemidézéskor kapcsolatba került szellemek nem biztos, hogy jóindulatúak lesznek, elég kockázatos dolog
nehéz lesz, főleg úgy, hogy nem is léteznek
az én elképzelésem mindenesetre az, hogy a képzeletünk kreál "szellemeket", szóval el kell hinnetek, hogy tényleg léteznek
ja és google --> szellemidézés
olvastam már pár dolgot ezekről, kommenteket egyes oldalakon, nézz utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!