Normális, hogy teljesen másként viselkedem az új osztályomban, mint a barátaimmal?
Egyszerűen nem merek annyira nyílt lenni, és úgy érzem ha mondanék is bármit az felesleges lenne, egyszóval körülbelül semmi mondanivalóm nincs. Pedig szeretnék jóba lenni velük, de az a baj, hogy nekem nem megy az, hogy pár alkalom után úgy viselkedjek velük, mint az évek óta ismert emberekkel.. Mert van 1-2-3 lány, aki úgy viselkedik, mintha már évek óta jóba lennének(ölelgetik egymást, felszabadultan nevetgélnek stb..) Hogyan tudnék ezen változtatni?
És az önbizalmam is alább hagyott. Mármint amikor a barátaimmal vagyok, ugyanolyan, de suliból hazajövet nem érzem magam olyan szépnek, csinosnak, mint eddig. És mindig úgy érzem magam, mintha tök ízléstelenül lennék felöltözve.:S
14/l
Én is más városba járok, kedves utolsó:S (Bp..)
Első, köszi, remélem minden okés lesz:)
szia!
nem olvastam végig, csak a kérdést, tehát most csak arra válaszolok. :D
Amúgy igen, teljesen normális. Az ember mindig álarcot húz magára, és soha nem mutatja való énjét. Minden embernél teljesen más maszkot visel.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!