Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek miért félek a...

Szerintetek miért félek a bohócoktól?

Figyelt kérdés

Ha képen meglátok egyet már akkor ráz a hideg.

Amikor egyszer az egyik megkopogtatta a vállamat én hátrafordultam és elkezdtem spádni könnyezni remegni és annyira zokogtam h azt hittem összeesek ha az egyik barátnőm nem ölel át.

Láttam egy videót ahol bohócok ugrottak eléd és elezdtek kergetni.

Nálam ebben a helyzetben két lehetőség van:

1.szívrohamot kapok és kirohanok a világból

2.neki megyek és minden erőmmel elkezdem ütni (az adrenalin miatt)

Bocsi ha nem volt érthető de választ szeretnék h miért van ez.

15L

2015. aug. 15. 02:44
1 2
 11/20 Duenna ***** válasza:
66%
Gyerekkorodban megijedtél a bohóctól, azóta félsz tőle. ennyi. Próbáld kinőni, vagy megérteni, hogy nincs mitől félni.
2015. aug. 15. 11:36
 12/20 anonim ***** válasza:
13%
Mert gyáva vagy :D
2015. aug. 15. 12:22
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlen irreális a félelem. Mivel a bohócoknak el van takarva az arca, ami az esetek többségében a bűnözők jellemzője. Illetve kiszámíthatatlan a viselkedésük, ami félelmetes lehet. Meg a horrorfilmekben is gyakran megjelennek.
2015. aug. 15. 13:03
 14/20 anonim ***** válasza:
Igen, ez egy fajta fóbia, hogy konkrétan a bohócoktól félsz. Coulrofóbia a neve.
2015. aug. 15. 13:43
 15/20 Psycho Doll ***** válasza:

Az a két válaszoló aki azt írta, hogy "mert hülye vagy" és " mert gyáva vagy" az elég ostoba. :) Én is pici korom óta félek tőlük de se hülye, sem pedig gyáva nem vagyok. Ez a második a legjobb.... gyáva ... Vicces :P

Miért jelentené azt, hogy gyáva ?

Szerintem a válaszolónak fogalma nincs a gyáva szó jelentéséről.. Na mindegy.

Lényeg, hogy majd elmúlik, vagy ha nem, akkor ez van. Én nem is gondolkodom rajta. Szerencsére a környezetemben senki sem bohóc, cirkuszba meg sosem járok, úgyhogy nem szoktam bohikkal találkozni.

2015. aug. 15. 13:57
 16/20 anonim ***** válasza:

Az oh mi cacca, jó stresszoldó :)

https://www.youtube.com/watch?v=bgMhrzAGGL0

2015. aug. 15. 14:04
 17/20 anonim ***** válasza:
2015. aug. 15. 14:12
 18/20 Fish1 ***** válasza:
Szerintem lehet akár gyerekkori trauma hatása is. Pl. történt veled egy negatív helyzet, és közben éppen láttál egy bohócot. Simán kihatással lehet az egész életedre. Ugyanolyan, mint bármelyik más fóbia, azok nagy része is ilyen helyzetekből adódik.
2015. aug. 15. 21:01
 19/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha az én vállamat bárki megkocogtatja megijedek. Anyám, kutyám, jézus, római pápa, dalai láma, mindegy ki, megijedek.

Hozzám képest normális vagy.

2015. aug. 28. 13:57
 20/20 anonim válasza:

Én is kib...ttul félek a bohócoktól és amikor megnyitottam az általatok posztolt képet, sikítottam. Igazán kedves emberek vagytok, gratulálok....

A kérdezőnek válaszolva pedig annyi, hogy szerintem az ambivalencia és a nagy kontraszt miatt félnek annyian a bohócoktól. Hiszen egy bohóc alapvetően ijesztően néz ki a túlzott színkavalkád miatt az arcán, ezzel szemben azonban mégis a jókedvvel és a mókával párosítják.

Ahj... azok a roh@dt bohócok, feláll a szőr nekem is a hátamon :D

2016. febr. 12. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!