Mit jelent ez? Félek!
A jo es a rossz küzdelme feletted. Eddig szerencsere ugy latom a jo gyözedelmeskedik.
" ha nem veszi el valami gyorsan a kezem elvágtam volna magam"
A test idegfeszültség idején képes önkéntelen mozgást produkálni, azaz megmozdulsz, szó szerint mozdulatot teszel, nem csak remegsz, és tudod, hogy nem akartad azt a mozdulatot, de a tested megtette, mert pszichés nyomás alatt állsz. Az audiohallucináció, azaz nem létező hangok érzékelése is betudható ennek.
Lehet ez kicsit indiszkrét kérdés, de a témával nagyon szorosan összefügg: Nincs véletlen növekvő, vagy kialakult feszültség a családodban, konkrétan a szüleid között? Veszekedés, haragvás, hasonlók?
Hány éves vagy?
Fiú vagy lány?
Ma én sem aludtam valami jól. Sőt alvás előtt pedig rángott kicsit a testem :D
Sok ember szokott felriadni, mert olyat "álmodik", hogy lezuhan, leesik, elesik stb. és úgy érzi, hogy tényleg ez történik. Velem is volt már, hogy úgy éreztem, hogy ágy eltűnik alólam. Annyi különbség volt most, hogy teljesen ébren és magamnál voltam úgy "rezegtek az idegeim" :D
Tudom, hogy már unalmas, de tőlem is meg kell kérdeznem, hogy helyes életmódot folytatsz-e?
Normálisan eszel, iszol?
Ismert betegséged van?
Mikor kezdtek a tünetek jelentkezni?
Írtad, hogy érezted, hogy valaki húzott hátra miután elestél? Ezt pontosabban ki tudnád fejteni?
A pohárnál azért estél már, meglöktet?
Hol?
Látod én már írni sem tudok normálisan.
Én a vérnyomásod megmérném, minimum, ha engem kérdeznél.
És a barátaimmal töletném az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!