Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Mit jelent ez? Félek!

Mit jelent ez? Félek!

Figyelt kérdés
Pár hónapja tesi órán kezdõdött minden...Leestem kosarazás közben és mintha valaki huzott golna hátra fele de senki nem volt mögöttem.Leültem és hangokat hallottam amiket más nem hiszen megkérdeztem azokat akik ülnek h hallják -e és aszondták' nem.A labda felettem szállt el é majdnem fejbe ütott de valami meglōkött és senki nem volt körülöttem és megfogta a fejem, hogy ne találjon el a labda.Ithon is leestem és egy pohár is csak úgy leesett mellém s ha nem veszi el valami gyorsan a kezem elvágtam volna magam.Mit jelent ez?S ráadásul éjszaka 3/4 órát alszom csak mert fura hangokat hallok.És még napközben is mikor egyedül vagyok.

2015. szept. 27. 12:32
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
Mitől estél el és milyen hangokat, mit hallottál? Hol volt a pohár?
2015. szept. 27. 12:38
 2/37 anonim ***** válasza:
83%

A jo es a rossz küzdelme feletted. Eddig szerencsere ugy latom a jo gyözedelmeskedik.

" ha nem veszi el valami gyorsan a kezem elvágtam volna magam"

2015. szept. 27. 12:44
 3/37 anonim ***** válasza:
94%
Nem akarlak ijesztgetni, de a tünetek egy jelentős része paranoid skizofréniára utalnak. Ha ez valami segítő dolog lenne, nem zavarná meg az életedet, ha valami, ami rosszat akar neked, akkor pedig nem hívná fel magára a figyelmet, hogy esetleg tehess ellene. Ezek a jelenségek inkább belőled fakadhatnak, a hangok, a lökés érzése, ezek egyfajta elidegenedést mutathatnak a tested funkcióitól, és hallucinációkkal párosulhatnak. Ha a probléma komoly, szerintem pszichiátert kellene keresned, mert ez balesetveszélyes, és ha kezeletlenül hagyod, a stressz, félelem, és kialvatlanság miatt gyorsan leépülhetsz szellemileg, és fizikailag is.
2015. szept. 27. 12:55
 4/37 A kérdező kommentje:
1# hát a pohár az asztalon volt és engem valami meglökött. Hangokat recsenéseket leesõ dolgokat hallok.2# lehet igazad van és 3# meglátom ha felkeresek ,mèg a szüleimnek se mondtam el és még ellégé kicsi vagyok
2015. szept. 27. 13:11
 5/37 anonim ***** válasza:
69%
Honnan estél le kosarazás közbe? A palánkról?
2015. szept. 27. 13:18
 6/37 anonim ***** válasza:

A test idegfeszültség idején képes önkéntelen mozgást produkálni, azaz megmozdulsz, szó szerint mozdulatot teszel, nem csak remegsz, és tudod, hogy nem akartad azt a mozdulatot, de a tested megtette, mert pszichés nyomás alatt állsz. Az audiohallucináció, azaz nem létező hangok érzékelése is betudható ennek.

Lehet ez kicsit indiszkrét kérdés, de a témával nagyon szorosan összefügg: Nincs véletlen növekvő, vagy kialakult feszültség a családodban, konkrétan a szüleid között? Veszekedés, haragvás, hasonlók?

2015. szept. 27. 13:25
 7/37 anonim ***** válasza:

Hány éves vagy?

Fiú vagy lány?

2015. szept. 27. 13:36
 8/37 anonim ***** válasza:

Ma én sem aludtam valami jól. Sőt alvás előtt pedig rángott kicsit a testem :D

Sok ember szokott felriadni, mert olyat "álmodik", hogy lezuhan, leesik, elesik stb. és úgy érzi, hogy tényleg ez történik. Velem is volt már, hogy úgy éreztem, hogy ágy eltűnik alólam. Annyi különbség volt most, hogy teljesen ébren és magamnál voltam úgy "rezegtek az idegeim" :D

Tudom, hogy már unalmas, de tőlem is meg kell kérdeznem, hogy helyes életmódot folytatsz-e?

Normálisan eszel, iszol?

Ismert betegséged van?

Mikor kezdtek a tünetek jelentkezni?

Írtad, hogy érezted, hogy valaki húzott hátra miután elestél? Ezt pontosabban ki tudnád fejteni?

2015. szept. 27. 13:39
 9/37 anonim ***** válasza:

A pohárnál azért estél már, meglöktet?

Hol?

2015. szept. 27. 13:40
 10/37 anonim ***** válasza:

Látod én már írni sem tudok normálisan.

Én a vérnyomásod megmérném, minimum, ha engem kérdeznél.

És a barátaimmal töletném az időt.

2015. szept. 27. 13:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!