Mit jelent ez? Félek!
Figyelt kérdés
Pár hónapja tesi órán kezdõdött minden...Leestem kosarazás közben és mintha valaki huzott golna hátra fele de senki nem volt mögöttem.Leültem és hangokat hallottam amiket más nem hiszen megkérdeztem azokat akik ülnek h hallják -e és aszondták' nem.A labda felettem szállt el é majdnem fejbe ütott de valami meglōkött és senki nem volt körülöttem és megfogta a fejem, hogy ne találjon el a labda.Ithon is leestem és egy pohár is csak úgy leesett mellém s ha nem veszi el valami gyorsan a kezem elvágtam volna magam.Mit jelent ez?S ráadásul éjszaka 3/4 órát alszom csak mert fura hangokat hallok.És még napközben is mikor egyedül vagyok.2015. szept. 27. 12:32
11/37 anonim válasza:
12/37 A kérdező kommentje:
12 éves vagyok és lány.Rendesen eszek iszok,szüleim szoktak. veszekedni,és hát mindenféle zenét hallgatok.Mikor leestem ithon mintha lett voln. valaki a hátam mögött megfogott volna és ugy normálisan meglökött volna.És #10 válasz nem nagyon jön be a zene (2 hónapja történik ez)
2015. szept. 27. 15:32
13/37 anonim válasza:
Vajon mért olyan ismerös nekem ez a kérdés?
Lehet hogy egy árnylény?!
14/37 anonim válasza:
Akkor valószínű pszichés a problémád, és mielőbb meg kellene beszélned a szüleiddel, hogy megtehessétek a szükséges lépéseket. Ha a szüleid nem vevők a problémára, akkor bármelyik közeli hozzátartozódtól kérhetsz segítséget. Fontos, hogy minél előbb elkezdődjön a dolog, mert még megszüntethető, míg ha évekig érik, és bonyolódik, akkor már egy életre megmaradhat. Az is elég szerintem, ha a szüleid megértők, és beszéltek, beszélgettek a dologról, és elmondhatod a problémádat. Főképp, mert gyanúsan a szüleid közötti feszültség ütközik ki rajtad.
16/37 anonim válasza:
Kifejtenéd bövebben? Honnan estél le? Hogy érted hogy húzott? Élénk a fantáziám , de azt valahogy nem nagyon tudom elképzelni hogy egy láthatatlan valami húz hátra.
17/37 A kérdező kommentje:
Hát a melletemlévõ lelökött,én neme estem le egybõl nem szoktam de megbotlottam magamba é leestem.Senki sem volt a hátamnál de olyan lehetetlen elmagyaràzni úgy mintha ott lett volna valami huzott.Amúgy se mernék a szüleimnek szolni megsem bizom bennük....nem nagyon mutasák ki a szeretetüket de õk nem is nagyon érdekelnek.
2015. szept. 27. 16:38
18/37 anonim válasza:
Ilyen környezettel akkor nem meglepő, hogy ilyen problémáid vannak. Nem értek egyet az előttem szólóval abban, hogy szellemek nincsenek, de az esetedben nem sok esély van rá, hogy szellemek okozzák a gondot. A forrás te magad vagy.
19/37 anonim válasza:
Na és hogyha mi eggyütt el mennénk valahova és megint úgyan ilyen furcsaság történne veled, akkor abból én is látnák valamit, vagy csak te éreznéd és én nem tudnák neked segíteni mert nem látnám?
20/37 anonim válasza:
12 éves lányokkal ne nagyon akarj elmenni sehova szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!