Szerintetek ez elég bizonyíték arra, hogy szellemek léteznek?

Lehet valami ,,éjszaka az utcán vandálkodom hűdemenő módon"
gyerek dobta be a kertbe :D
hülyéskedtek azt közbe lehet hogy igaz.ÉN MINDENESETRE ELHISZEM.És igen is abból amit leírtál van bizonyíték.
1.Egy ablak nem tud magától felnyitódni.
2.Egy rubik kocka sem tud magától kirepülni.
Szerintem azt akarta elérni hogy foglakozz azzal amit rád hagyott.

A kérdezőnek teljesen igaza van, azért mert valaki ehhez túl hülye, nem kell mást piszkálni.
Hároméves unokaöcsémék egy olyan lakásban laktak, aminek előző tulaja egy szakállas öregember volt. Az unokaöcsi mondta az anyjának, hogy van itt egy szakállas öregember, aki követi! De ő nem tudta hogy élt ott egy olyan! Egyszer megkérte a szüleit, hogy zavarják el innen. Az anyukája szembeállt a sarokkal, és elkezdett beszélni, hogy legyen szíves menjen el, mert halálra rémíti a kisfiát. Erre a kölyök követett valamit a felyével, ami kiment az ajtón! Ilyenkor még azt sem tudta mi az a kitaláció!
Mondhatjátok erre is, hogy hülyeség, a ti szegénységi bizonyítványotok.
Ez a sztori elég egyértelmű, és igaz, és elég, hogy ezt én tudom róla.
Ha van isten van lélek és ha a lélek nem megy át a túlvilágra akkor a mi világunkban bolyong.
Nekem is volt egy elég furcsa esetem.
Ha érdekel akkor írj privátba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!