Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek ez elég bizonyíték...

Szerintetek ez elég bizonyíték arra, hogy szellemek léteznek?

Figyelt kérdés
7 éve történt velem egy különös eset, amikor édesapám meghalt. Volt neki egy rubik kockája, amivel sokat játszott én magam is próbálgattam mindig kirakni. Egyik este amikor a virrasztója volt kicsit sétálgattam egyedül a kertünknél és egy pukkanásra lettem figyelmes, ami a kertből jött. Pontosan odamentem ahonnan a pukkanást hallottam, és az a rubik kocka volt ott. Csak úgy az égből lepottyant. Azóta is sokszor eszembe jut ez a dolog.

2013. márc. 14. 13:58
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
Ha magasról esett volna, akkor nyilván szétesett volna darabokra. Az is lehet, hogy ez egy másik, mivel nem tudod, hogy az igazi hol van.
2013. márc. 15. 11:20
 42/53 anonim ***** válasza:
52%
Emlékszel mit írtam priviben,ilyenkor nincs fizika törvénye...bár van csak az másféle fizika...
2013. márc. 15. 11:29
 43/53 A kérdező kommentje:
Igazad van Liinda. Nem is írok ide többet, mert itt mindenki olyan okos. Én tudom mit láttam, mit éltem át. Úgyhogy ez volt az utolsó kommentem, felőlem aztán írhattak továbbra bármit is.
2013. márc. 15. 14:28
 44/53 zuzzubling(zsani) válasza:
szerintem léteznek és én eddig is hittembennük!!
2013. márc. 15. 15:53
 45/53 anonim ***** válasza:
„Nem is írok ide többet…” Okos beszéd!
2013. márc. 15. 18:06
 46/53 anonim ***** válasza:

Lehet valami ,,éjszaka az utcán vandálkodom hűdemenő módon"

gyerek dobta be a kertbe :D

2013. márc. 17. 16:02
 47/53 anonim válasza:
38%

hülyéskedtek azt közbe lehet hogy igaz.ÉN MINDENESETRE ELHISZEM.És igen is abból amit leírtál van bizonyíték.

1.Egy ablak nem tud magától felnyitódni.

2.Egy rubik kocka sem tud magától kirepülni.

Szerintem azt akarta elérni hogy foglakozz azzal amit rád hagyott.

2013. márc. 18. 16:59
 48/53 anonim ***** válasza:

A kérdezőnek teljesen igaza van, azért mert valaki ehhez túl hülye, nem kell mást piszkálni.

Hároméves unokaöcsémék egy olyan lakásban laktak, aminek előző tulaja egy szakállas öregember volt. Az unokaöcsi mondta az anyjának, hogy van itt egy szakállas öregember, aki követi! De ő nem tudta hogy élt ott egy olyan! Egyszer megkérte a szüleit, hogy zavarják el innen. Az anyukája szembeállt a sarokkal, és elkezdett beszélni, hogy legyen szíves menjen el, mert halálra rémíti a kisfiát. Erre a kölyök követett valamit a felyével, ami kiment az ajtón! Ilyenkor még azt sem tudta mi az a kitaláció!

Mondhatjátok erre is, hogy hülyeség, a ti szegénységi bizonyítványotok.

Ez a sztori elég egyértelmű, és igaz, és elég, hogy ezt én tudom róla.

2013. márc. 23. 09:25
 49/53 A kérdező kommentje:
Én is így vagyok már vele, ha valakinek abból amit elmondtam nem tűnik egyértelműnek a dolog, az az ő baja.
2013. márc. 23. 09:29
 50/53 anonim válasza:

Ha van isten van lélek és ha a lélek nem megy át a túlvilágra akkor a mi világunkban bolyong.

Nekem is volt egy elég furcsa esetem.

Ha érdekel akkor írj privátba.

2013. márc. 23. 21:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!