Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek ez elég bizonyíték...

Szerintetek ez elég bizonyíték arra, hogy szellemek léteznek?

Figyelt kérdés
7 éve történt velem egy különös eset, amikor édesapám meghalt. Volt neki egy rubik kockája, amivel sokat játszott én magam is próbálgattam mindig kirakni. Egyik este amikor a virrasztója volt kicsit sétálgattam egyedül a kertünknél és egy pukkanásra lettem figyelmes, ami a kertből jött. Pontosan odamentem ahonnan a pukkanást hallottam, és az a rubik kocka volt ott. Csak úgy az égből lepottyant. Azóta is sokszor eszembe jut ez a dolog.

2013. márc. 14. 13:58
1 2 3 4 5 6
 11/53 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszolónak! Én nem azért idiótáztalak le titeket, mert nem hisztek az ilyenben, hanem azért, mert azt hiszitek, hogy csak egy hülye tini vagyok, aki unalmában kitalál ilyeneket!

Utolsó előttinek: a kocka csakis nálunk lehetett, hogy pontosan hova raktuk el akkor azt nem tudom, de biztos, hogy a kertben nem volt, mit keresett volna ott? pontosan onnan hallottam a pukkanást, ahol a kocka volt és direkt meg is néztem, hogy esetleg volt e valami más e ott ami leeshetett, de semmi. Úgyhogy aki ezek után ezt nem hiszi el, vagy esetleg nem hisz ebben...

2013. márc. 14. 14:41
 12/53 anonim ***** válasza:
100%

ÉN ELHISZEM, hogy

- nem unatkozó tini vagy;

- édesapád meghalt;

- volt neki Rubic-kockája;

- nemrégiben egy hasonló kocka leesett valahonnan;

- pukkanó hangot hallottál.

Egy valamit nem hiszek el: hogy ezek külön külön vagy együtt bármire is bizonyítékul szolgál.

Az én nagymamám halála után hetekig mosogatott és nyitogatta a szekrényeket. Meg este bejött a szobámba. De semmire sem bizonyíték számomra. Pedig az nem elmesélt történet, hanem átélt!

2013. márc. 14. 14:48
 13/53 A kérdező kommentje:
Ez sem mese, hanem átéltem, és nem hasonló, hanem az a rubik kocka volt. Tök mindegy, ki mit hisz, de erre más magyarázat nincs, rubik kockák pedig csak úgy nem potyognak az égből, főleg hogy ez az a bizonyos kocka volt amivel ő játszott
2013. márc. 14. 14:55
 14/53 anonim ***** válasza:
72%

Nálam az otthonomban elég gyakoriak az ilyen jelenségek,mikor van ilyenünk mindig úgy beijedünk,hogy együtt alszunk a kamaszlányommal.

Egy kevés a felsorolásból.:

- a seprű eldőlt és ezek után magától felállt

- a gyerekem búgócsigája magától elkezdett pörögni

- az meg,hogy minden ablak be van zárva és csak úgy magától becsukódik az egyik szobaajtó nálunk egész megszokott.

Először nem tudtuk mennyire féljünk,de mi inkább hozzászoktunk,sőt néha még viccelődni is szoktunk a "szellemekkel",hogy ha ilyen ügyes vagy egyszer a lakást is kitakaríthatnád stb.

2013. márc. 14. 15:18
 15/53 anonim ***** válasza:
Szóval az elképzelhetetlen, hogy a kocka kölcsön lett adva a szomszédnak, talán még papád adta kölcsön? Utána a szomszéd szólt a gyerekének, hogy "vidd mán vissza a kockát az X-éknek". Erre az késő este elindul felétek, de látja, hogy a kertnél bóklászol, és valamiért nem akart veled összefutni. Erre behajította a kertbe, és csendben elment.
2013. márc. 14. 15:20
 16/53 anonim ***** válasza:
100%

Ez az égvilágon semmit sem bizonyít.

Azok alapján, amit leírtál, a következők történtek:

- hallottál egy hangot

- a hang irányába elindultál és megtaláltad édesapád kockáját

A következtetéseim:

- nem láttad konkrétan, ahogy a kocka "lepottyant az égből";

- nem tudni biztosan, hogy a hangot a kocka okozta;

- nem tudni, hogy a kocka mikor került oda;

- nem tudni, hogy a kocka hogyan került oda.

Megértem, hogy hatással volt rád az eset, és elhiszem, hogy ez megtörtént, és különösebben frappáns magyarázatom nincs, mivel nagyon kevés az információ. Én ettől azonban még nem gyanakodnék szellemekre, és azt kell mondanom, hogy az általad tapasztalt dolgok nagyon-nagyon kevesek ahhoz, hogy bizonyítéknak lehessen tekinteni őket. Ez sajnos nem így megy.

2013. márc. 14. 15:27
 17/53 A kérdező kommentje:
Hányszor kell még elmondjam, hogy a kocka addig nem volt ott, mivel nap mint nap jártam arra. Ahogy látom már mással is történtek hasonló dolgok, úgyhogy azt hiszem jogomban áll ezt nemcsak egy véletlen dolognak hinni
2013. márc. 14. 15:47
 18/53 anonim ***** válasza:

"azt hiszem jogomban áll ezt nemcsak egy véletlen dolognak hinni"

Ez így van. Nekünk pedig jogunkban áll nem bizonyítéknak venni. :)

(Hiszen erre vonatkozott a kérdés.)

2013. márc. 14. 15:49
 19/53 anonim ***** válasza:

Milyen volt az a hang?

Végeztem egy kísérletet. 1, 4, és 6 méterről leejtettem egy kockát különféle felületekre. Pukkanó hangot nem adott. Igaz, ez nem szellemes kocka, csak olyan Politoy-os.

2013. márc. 14. 15:51
 20/53 A kérdező kommentje:
Nyílván így, hogy nem ti éltétek át mégcsak nem is történt veletek hasonló nem hisztek benne, de én tudom mit láttam és az biztos, hogy nem a szomszéd kisgyerek lökte be, miért nem akart volna velem találkozni, meg amúgyse volt arra akkor senki. A kocka bárhová elkeveredhet előtte, de hogy pont a kertbe az is teljességgel lehetetlen, mert nem szokásunk semmit csak így össze-vissza elhagyni, mivel tudom, hogy azt a kockát mi valahova elraktuk és onnan nem vettük ki, SOHA. Pont akkor esett le, amikor én elsétáltam magamba arra, és pont oda, ahonnan a pukkanást hallottam. Mintha jelezni akart volna ezzel nekem, de hogy ezzel mit akart nem tudom. Talán csak azt, hogy nem hagyott el minket teljesen.
2013. márc. 14. 15:52
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!