Szerintetek ez elég bizonyíték arra, hogy szellemek léteznek?
Utolsó válaszolónak! Én nem azért idiótáztalak le titeket, mert nem hisztek az ilyenben, hanem azért, mert azt hiszitek, hogy csak egy hülye tini vagyok, aki unalmában kitalál ilyeneket!
Utolsó előttinek: a kocka csakis nálunk lehetett, hogy pontosan hova raktuk el akkor azt nem tudom, de biztos, hogy a kertben nem volt, mit keresett volna ott? pontosan onnan hallottam a pukkanást, ahol a kocka volt és direkt meg is néztem, hogy esetleg volt e valami más e ott ami leeshetett, de semmi. Úgyhogy aki ezek után ezt nem hiszi el, vagy esetleg nem hisz ebben...

ÉN ELHISZEM, hogy
- nem unatkozó tini vagy;
- édesapád meghalt;
- volt neki Rubic-kockája;
- nemrégiben egy hasonló kocka leesett valahonnan;
- pukkanó hangot hallottál.
Egy valamit nem hiszek el: hogy ezek külön külön vagy együtt bármire is bizonyítékul szolgál.
Az én nagymamám halála után hetekig mosogatott és nyitogatta a szekrényeket. Meg este bejött a szobámba. De semmire sem bizonyíték számomra. Pedig az nem elmesélt történet, hanem átélt!

Nálam az otthonomban elég gyakoriak az ilyen jelenségek,mikor van ilyenünk mindig úgy beijedünk,hogy együtt alszunk a kamaszlányommal.
Egy kevés a felsorolásból.:
- a seprű eldőlt és ezek után magától felállt
- a gyerekem búgócsigája magától elkezdett pörögni
- az meg,hogy minden ablak be van zárva és csak úgy magától becsukódik az egyik szobaajtó nálunk egész megszokott.
Először nem tudtuk mennyire féljünk,de mi inkább hozzászoktunk,sőt néha még viccelődni is szoktunk a "szellemekkel",hogy ha ilyen ügyes vagy egyszer a lakást is kitakaríthatnád stb.

Ez az égvilágon semmit sem bizonyít.
Azok alapján, amit leírtál, a következők történtek:
- hallottál egy hangot
- a hang irányába elindultál és megtaláltad édesapád kockáját
A következtetéseim:
- nem láttad konkrétan, ahogy a kocka "lepottyant az égből";
- nem tudni biztosan, hogy a hangot a kocka okozta;
- nem tudni, hogy a kocka mikor került oda;
- nem tudni, hogy a kocka hogyan került oda.
Megértem, hogy hatással volt rád az eset, és elhiszem, hogy ez megtörtént, és különösebben frappáns magyarázatom nincs, mivel nagyon kevés az információ. Én ettől azonban még nem gyanakodnék szellemekre, és azt kell mondanom, hogy az általad tapasztalt dolgok nagyon-nagyon kevesek ahhoz, hogy bizonyítéknak lehessen tekinteni őket. Ez sajnos nem így megy.

"azt hiszem jogomban áll ezt nemcsak egy véletlen dolognak hinni"
Ez így van. Nekünk pedig jogunkban áll nem bizonyítéknak venni. :)
(Hiszen erre vonatkozott a kérdés.)

Milyen volt az a hang?
Végeztem egy kísérletet. 1, 4, és 6 méterről leejtettem egy kockát különféle felületekre. Pukkanó hangot nem adott. Igaz, ez nem szellemes kocka, csak olyan Politoy-os.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!