Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek ez elég bizonyíték...

Szerintetek ez elég bizonyíték arra, hogy szellemek léteznek?

Figyelt kérdés
7 éve történt velem egy különös eset, amikor édesapám meghalt. Volt neki egy rubik kockája, amivel sokat játszott én magam is próbálgattam mindig kirakni. Egyik este amikor a virrasztója volt kicsit sétálgattam egyedül a kertünknél és egy pukkanásra lettem figyelmes, ami a kertből jött. Pontosan odamentem ahonnan a pukkanást hallottam, és az a rubik kocka volt ott. Csak úgy az égből lepottyant. Azóta is sokszor eszembe jut ez a dolog.

2013. márc. 14. 13:58
1 2 3 4 5 6
 31/53 anonim ***** válasza:

"egyértelműen látszik, hogy nem lehet véletlen"

Akkor ezzel meg is oldódott a probléma. :D

"mindenkit próbálnak idiótának nézni, mindenbe próbálnak belekötni."

Ezt pont senki nem mondta, csak te képzeled. És ez kicsit válasz a főkérdésedre is. :D

2013. márc. 14. 16:40
 32/53 anonim ***** válasza:

- nem mondjuk azt, hogy hazudsz

- nem mondjuk azt, hogy hülye vagy/képzelődtél

De attól még ez >NEM< bizonyíték semmire. Fogalmad sincs, hogy mi történt, és csakúgy, mint mi, te is csak találgatsz, plusz megerősítést keresel arra, hogy a meboldogult köztetek van, ami érthető. Csak >szeretnéd<, ha ez történt volna, nem >tudod<. Óriási különbség.

Akármeddig mérgelődsz itt, nem fogsz más válaszokat kapni.

2013. márc. 14. 17:23
 33/53 anonim ***** válasza:
57%
Törölni kellene a kérdést, mert csak idiótázásra és mocskosodásra használod. Jó, így történt, szellem munkája, nem is történhetett másképpen. Béke veled, szia!
2013. márc. 14. 17:28
 34/53 tetris ***** válasza:

Szia! Talán egészen triviális megoldása lehet a az esetnek. Mondjuk: Valaki a gyászolók közül már elunta a virrasztást, és unalmában nekiállt, hogy kirakja a Rubik kocókát, ami éppen ott volt valahol a polcon.

Tekerte, forgatta, de csak nem állt össze. Egyre idegesebb lett, és már a többiek is mérgesen néztek rá, amiért imádkozás helyett játszogat. Emberünk egy idő után már annyira mérges lett, hogy dühében kihajította az ablakon a kockát.

De azt el kell ismerni, hogy tényleg nagyon elgondolkodtató, hogy az a kocka honnan, és hogyan került a kertbe.

Én igenis elhiszem, hogy előfordulhat az is, hogy édesapád próbált meg valamilyen jelet adni ilyen módon.

2013. márc. 14. 17:59
 35/53 A kérdező kommentje:

Ez a feltételezésed eléggé furcsára sikeredett :)

nem volt senki aki neki állt volna a rubik kockát kirakni. Ablakon meg főleg nem repült ki. Én tudom mi történt és így csak erre tudok gondolni, Mivel mások nem élték át ezt, nem látták mi történt így ők gondolnak mindenfélét, de pont azt, nem amit én

2013. márc. 14. 20:03
 36/53 anonim ***** válasza:
9%

Én hiszek neked.Több szellemekkel kapcsolatos film is van,ami megtörtént eseményen alapul.

Lehet,hogy jelezte neked,hogy még ott van.Utána ment tovább,ahová kellett mennie.

2013. márc. 14. 23:17
 37/53 anonim ***** válasza:

Tisztázzuk, ilyen nincs.

HA LÉTEZNEK is szellemek, szerinted hol volt a kocka? A zsebében? Hiszen elvileg egy szellem anyagtalan, nem tud magánál tartani egy kockát... Kizárt, hogy ez így történt volna.

Nekem nem sokszor eszembejutna ez a dolog azóta, hanem sokkos állapotban feküdtem volna órákig és ÁLLANDÓAN rettegnék.

2013. márc. 14. 23:59
 38/53 anonim ***** válasza:

Miért próbálsz idegeneket meggyőzni a saját véleményedről, ha mások véleménye nem érdekel és csak a saját "igazad" hajtogatod?

A kocka el van vetve ;>

2013. márc. 15. 00:01
 39/53 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek! Nem tudom miért kellett volna sokkos állapotban lennem és állandóan rettegnem. A saját apám szellemétől? Lehet, hogy te ilyen beszari vagy, de én nem.
2013. márc. 15. 09:17
 40/53 anonim ***** válasza:

Aki nem élt meg hasonlót az nem tudja,hogy erre pont nem rettegéssel fogsz reagálni,hanem boldogsággal.

Amúgy meg szerintem hagyd figyelmen kívül a negatív véleményeket,de gondolom csalódott vagy,hogy kevesen jeleztek hasonlót.

Ennek egész egyszerű oka van, akinek van hasonló tapasztalata,megtanulta magában tartani (pedig többen vannak,mint gondolnád)de csak azért,mert akinek nem volt és ugye hivatalosan ez az elfogadott,borzasztó fölényesen és bunkón adja ki magából.

Arra meg kinek van szüksége.

2013. márc. 15. 10:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!