Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Szerintetek ez elég bizonyíték...

Szerintetek ez elég bizonyíték arra, hogy szellemek léteznek?

Figyelt kérdés
7 éve történt velem egy különös eset, amikor édesapám meghalt. Volt neki egy rubik kockája, amivel sokat játszott én magam is próbálgattam mindig kirakni. Egyik este amikor a virrasztója volt kicsit sétálgattam egyedül a kertünknél és egy pukkanásra lettem figyelmes, ami a kertből jött. Pontosan odamentem ahonnan a pukkanást hallottam, és az a rubik kocka volt ott. Csak úgy az égből lepottyant. Azóta is sokszor eszembe jut ez a dolog.

2013. márc. 14. 13:58
1 2 3 4 5 6
 21/53 A kérdező kommentje:
Most ezt így nem tudom leírni, milyen volt a hang. Fűbe esett. Azért egy rubik kockának van egy pici súlya és ha nagyon magasról esik pukkan. Persze nem olyan hangot adott, mintha betonra esne, mivel fűre esett.szóval olyan hangja volt, amilyennek lennie kellett és tudom, hogy a hang onnan jött mivel ott álltam akkor tőle olyan 2-3 méterre
2013. márc. 14. 15:54
 22/53 anonim ***** válasza:

Na jó, látom kezdesz ideges lenni. :))

Akkor légyszives írd le, milyen választ szeretnél kapni.

:)

2013. márc. 14. 15:58
 23/53 A kérdező kommentje:
Cseppet se vagyok ideges, csak zavar, hogy olyanok mondják azt, hogy ez lehetetlen, akik soha nem éltek át ilyet
2013. márc. 14. 16:00
 24/53 anonim ***** válasza:
Megértem az idegességedet. Valóban az én rokonom nem potyogtatott kockákat, csak mint mosogatott, meg bejött a szobámba. ;-)
2013. márc. 14. 16:04
 25/53 anonim ***** válasza:
65%
Ha 7 év után sem hagy nyugodni,az nem véletlen....
2013. márc. 14. 16:09
 26/53 A kérdező kommentje:
Akkor meg nem értem, hogy ez alapján amit elmondtam, miért ne lehetne nyílvánvaló, hogy édesapám volt az. Mert amilyen variációkat itt sokan kitaláltak kész vicc, hogy álmodtam, meg a szomszéd gyerek dobta át, mikor az a kocka nekünk el lett rakva, csak nem emlékszek már hova, mivel 7 éve volt.
2013. márc. 14. 16:10
 27/53 anonim ***** válasza:
100%

"miért ne lehetne nyílvánvaló, hogy édesapám volt az"

Mert nem az, most mit csináljak? :DD

"az a kocka nekünk el lett rakva, csak nem emlékszek már hova, mivel 7 éve volt."

És így akarod "bizonyítani"?

Komolyan nem értelek. Feltettél egy kérdést, amire valójában nem is vársz választ, csak megerősítést akarsz magadnak. Ezért kérdeztem, hogy pontosan milyen választ vársz, mert csak egyfélét fogdsz el, és ezzel időt spórolnánk magunknak. Én tényleg próbálok segíteni, de akkor te is segíts.

Szóval mit írjunk, hogy nyugodtan tudj aludni?

:)

2013. márc. 14. 16:15
 28/53 A kérdező kommentje:

Mi a baj ezzel, hogy tudom hogy a kocka el lett valahova rakva már akkor is valahova, csak nem tudom már hova, de az biztos, hogy a kertben nem lehetett!!

Azt is biztosan tudom, hogy a pukkanást a kocka okozta, ahogy leesett mivel 2 méterre álltam akkor tőle és egyből megnéztem, semmi más nem volt a közelében ami leeshetett volna. Komolyan mondom, ha ti ezek után még mindig azt mondjátok, hogy hülye vagyok, vagy hogy csak véletlen volt, akkor ti csak direkt kötekedni jártok ide!!

2013. márc. 14. 16:20
 29/53 anonim ***** válasza:
Szerintem senki nem mondta, hogy hülye vagy.
2013. márc. 14. 16:25
 30/53 A kérdező kommentje:
Csak éppen mindenki megpróbál ellentmondani egy olyan dologra, amiből egyértelműen látszik, hogy nem lehet véletlen. De hát ez már megszokott az emberektől, mindenkit próbálnak idiótának nézni, mindenbe próbálnak belekötni.
2013. márc. 14. 16:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!