Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért nincs az emberekben...

Miért nincs az emberekben kedvesség?

Figyelt kérdés
Furcsa lehet, hogy ezt a kérdést itt teszem fel, így egy kis magyarázattal kezdenék; én az ezotériás témákban vagyok érdekelt, így itt szeretném feltenni ezt a kérdést, mert az itt járó emberek reakcióiből látom - a való életen kívül -, hogy az emberekben semmi jóindulat nincsen. Iszonyatosan sokan abból táplálkoznak, attól érzik magukat jobban, ha másokat lealacsonyíthatnak, trágár jelzőkkel illethetnek, gúnyolhatnak. Egyszerűen elítélik egymást az emberek. Ebből élnek, és ez nagyon elkeserítő... Ezen az oldalon is több a ledegradálás, mint a segítségnyújtás. Miért van ez?
2012. okt. 9. 17:00
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:
Ez nem "királyság", hanem véletlen. Szimplán elmeséltem reggel az álmomat több alkalommal is, mint bárki más ember, majd azok bekövetkeztek. Nem kell itt ilyen szövegekkel jönni :) Van ilyen, ezzel nem lettem se jobb, se rosszabb, se több, se kevesebb. Szóval kedves utolsó kommentelő, köszönöm a hozzászólásodat, de semmi értelmét nem látom :)
2012. okt. 11. 08:09
 52/55 anonim ***** válasza:
Én se annak, hogy itt hazudozol, főleg hogy névtelenül teszed. Minden normális ember tudja, hogy nem igaz amit írsz, a hülyéket pedig nem nagy szám átverni, de ha te tényleg elhiszed amit írsz, akkor ott nagy baj van.
2012. okt. 11. 15:32
 53/55 A kérdező kommentje:
Egy ilyen oldalon hogyan írjak névvvel?? :DD Ha gondolod keress meg privátban, megadom a fb-elérhetőségemet esetleg, megkérdezheted testvéremet és barátomat is :)
2012. okt. 11. 15:38
 54/55 anonim ***** válasza:
Meg is fogom.
2012. okt. 11. 15:47
 55/55 A kérdező kommentje:
Remek!! Várom! Tudsz nekem itt írni ugye?
2012. okt. 11. 15:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!