Miért nincs az emberekben kedvesség?
Figyelt kérdés
Furcsa lehet, hogy ezt a kérdést itt teszem fel, így egy kis magyarázattal kezdenék; én az ezotériás témákban vagyok érdekelt, így itt szeretném feltenni ezt a kérdést, mert az itt járó emberek reakcióiből látom - a való életen kívül -, hogy az emberekben semmi jóindulat nincsen. Iszonyatosan sokan abból táplálkoznak, attól érzik magukat jobban, ha másokat lealacsonyíthatnak, trágár jelzőkkel illethetnek, gúnyolhatnak. Egyszerűen elítélik egymást az emberek. Ebből élnek, és ez nagyon elkeserítő... Ezen az oldalon is több a ledegradálás, mint a segítségnyújtás. Miért van ez?2012. okt. 9. 17:00
21/55 anonim válasza:
Igen élvezem és boldog vagyok így is, mint ahogy te is boldog vagy attól, hogy egy mesevilágban élsz. Szerintem ne rontsuk egymás boldogságát.
22/55 A kérdező kommentje:
miert elek mesevilagba? en dolozok meghozza napi 10 orat szar csaladom van az egyetlen bolgsagom a szerelmem - bar ez boven elwg. ezen kivul nagyon nehhez megelnem, de igyekszem. ezzel aut akarom mondani h nincs nem olyan hatterem sajnos h mesevilagban tudjak elni. nagyon is erzem a valosagot sajnos. nap mint nap gurizek es nap mint nap talalkozok iszonyatos kibirhatatlan emberekkel. mekkora jo mesevilag! tenyleg!de ha attol tunok elvarazsoltnak mert en boldog vagyok ebben a torz vilagban, hat akkor vallalom!
2012. okt. 10. 06:24
23/55 anonim válasza:
A mesevilág nem feltétlenül boldog, inkább tele van olyan dolgokkal, amik a valóságban nincsenek.
24/55 A kérdező kommentje:
Akkor én nem élek mesevilágban, nagyon is reális dolgok vesznek körül :D bár néha sajnálom ezt :D
2012. okt. 10. 09:21
25/55 anonim válasza:
Az egész ezotéria egy mese, inkább ezt sajnáld és próbálj a valós világban élni.
26/55 A kérdező kommentje:
:DDDDD erre már csak ennyit tudok reagálni. :)
2012. okt. 10. 10:21
27/55 anonim válasza:
Örülök neki. Majd te is meglátod mi az igazság, ha agyilag felnősz, csak kérlek addig ne vállalj gyereket.
28/55 A kérdező kommentje:
Na és mesélj, mit fogok meglátni? Hidd el, így 22 évesen én már több rossz dolgon mentem keresztül mint amennyin kellett volna. Sajnos kénytelen voltam már 12 évesen "felnőni" magamról és a hugomról gondoskodni. Nem tudsz rólam semmit. Nem tudod milyen vagyok, milyen gondolataim, véleményeim és nézeteim vannak. Nem ismersz, ne ítélkezz.
2012. okt. 10. 10:53
29/55 anonim válasza:
Ja hogy még csak 22 vagy. Sajnállak azért, mert rossz életed volt, de attól még valótlan, logikátlan, hülyeségekben hiszel, amiknek az összefoglaló neve ezotéria. Majd ha tényleg felnősz, akkor röhögni fogsz magadon, hogy ilyen hülyeségekben hittél.
30/55 Antimod válasza:
"Majd ha tényleg felnősz, akkor röhögni fogsz magadon, hogy ilyen hülyeségekben hittél."
Én pl. gyerekként hittem azt, hogy az ezotéria hülyeség. Felnőttem, érett fejjel elkezdtem gondolkozni, utánanéztem, és rájöttem, hogy sok minden nem az belőle. Nagy koppanás volt, az biztos, de azóta sokkal tisztábban látok bizonyos dolgokat, és ez csak jó hatással volt rám.
Nekem az írásodból az jön le, hogy nem tudod igazán, mi az ezotéria, sőt, azt valami egységes hitrendszernek képzeled, amiben ugyanúgy helye van a vérfarkasoknak és a szemmel verésnek, mint a más létsíkoknak és a reinkarnációnak. Ez egyáltalán nem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!