Kezdőoldal » Ezotéria » Parapszichológia » Miért nincs az emberekben...

Miért nincs az emberekben kedvesség?

Figyelt kérdés
Furcsa lehet, hogy ezt a kérdést itt teszem fel, így egy kis magyarázattal kezdenék; én az ezotériás témákban vagyok érdekelt, így itt szeretném feltenni ezt a kérdést, mert az itt járó emberek reakcióiből látom - a való életen kívül -, hogy az emberekben semmi jóindulat nincsen. Iszonyatosan sokan abból táplálkoznak, attól érzik magukat jobban, ha másokat lealacsonyíthatnak, trágár jelzőkkel illethetnek, gúnyolhatnak. Egyszerűen elítélik egymást az emberek. Ebből élnek, és ez nagyon elkeserítő... Ezen az oldalon is több a ledegradálás, mint a segítségnyújtás. Miért van ez?
2012. okt. 9. 17:00
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
Amikor azt látom, hogy valaki az ezotériához fordul a való életbeli problémái orvoslására, akkor nem a rosszindulat vezérel abban hogy megpróbálom lebeszélni róla. Az ezotéria egy kényelmes gödör, ami nyújthat lelki békét, de nehéz belőle kilátni.
2012. okt. 9. 19:30
 12/55 anonim ***** válasza:
Mindig azt ítéled el, amit nem ismersz. Emberekre is igaz. De ahhoz, hogy egy embert valójában megismerj, nem elég mindent tudnod róla. Ahhoz, hogy megismerd szeretned kellene, de míg ítélkezel, addig nem szereted. A szeretet szava pedig az, hogy nem tudsz olyat tenni, amit ne tudnék neked megbocsátani. Ha te kedves vagy, elvárások nélkül légy az. Segítesz? Ne várj viszonzást! Mosolyogj sokat! Csak úgy... És ne tartsd magad különbnek.
2012. okt. 9. 19:31
 13/55 Antimod ***** válasza:
79%

"Értelmes ember nem hisz ezekben az ezotériás babonákban."

Leginkább a magukat szkeptikusnak nevezők szoktak minősíthetetlen irományokat hátrahagyni errefelé.

Egyébként sajnos az az oka, hogy egy roncstársadalomban élünk. Az emberek kiábrándultak, többségük megélhetési gondokkal küzd, és rengeteg a széthullott család, így a háttér is instabil. A frusztrációt pedig egymáson vezetjük le.

Én a magam részéről úgy döntöttem, hogy megpróbálok másként élni, kiemelkedni lélekben ebből a káoszból. Nem könnyű, de szerencsére egyre több embert látok, aki szintén próbálkozik. Nincs elveszve semmi!

2012. okt. 9. 19:34
 14/55 anonim ***** válasza:

Mert nem lehet segítséget nyújtani az ezotéria témakörben. Ha már egy álomvilágban élsz legalább légy egyedi és ne másoktól kérjél a megvalósításhoz segítséget segítséget.Meg különben is vannak olyan kérdések amire máshogy az ezoterikus tartalmától függetlenül nem lehet máshogy reagálni.

Javaslom helyezd át a lelked egy másik témakörbe (a sátáni politikát messzire kerüld pacifistaként),vagy törődj bele a mostani helyzetbe és légy egy közölük.

Kozmikus tanácsadásért 100000 forinttal fogsz tartozni a válaszom végigolvasása után.

László jósnő

2012. okt. 9. 19:48
 15/55 anonim ***** válasza:

"Sokkal jobb érzés szeretettel tenni valamit, mint gyűlölettel elérni akármit."

Neked. Másoknak meg az ad ha nem is jó érzést, de erőt, ha rosszindulatú lehet vagy megalázhat másokat. Szerintem ebben semmi érthetetlen nincs, a különböző emberek különböző dolgokat élveznek. Hogy miért nem élveznek mást, arra szerintem nincs válasz, ahogy az ízlésre és még sok másra sincs. Egyszerűen csak. Lehet őket butának vagy akárminek nevezni, ami sokszor tény, de ez nem változtat a tényen, hogy nekik jó (vagy azt hiszik, hogy az) amit csinálnak.

Extrém toleráns vagyok, de stresszes állapotban nekem is jó dühöngeni és magamban másokat hibáztatni. Ezeknek sokszor semmi értelme nincs, csak kiengedem a gőzt. Ha folyamatosan pozitívan állnék mindenhez és mindenkihez, az hatalmas képmutatás lenne és önmagamat gyilkolnám meg lassan. Ha az jönne belőlem természetesen, hogy mindig "kedves" vagyok, akkor olyan lennék, de én nem vagyok képes változtatni magamon és jól érezni magam valamitől, amitől nem érzem magam jól.

2012. okt. 9. 21:14
 16/55 A kérdező kommentje:
en nem elek alomvilagban, nekem is szar a csaladi hatterem de az engm nem.befolyasol.mert bolog eletem van, eletem szerelmevel vagyok, tenyleg bolog vagyok. en sem mosolygok mindig, de ha nem muszaj nem kocsogoskodok, nem.butazok le idegen embereket es nem itel el senkit mert vallas alapjan pl. egyszeruen n probalom kihagyni az eletembol a gyulolkodest. es n az ezoteriaba.nem meekulok, nincs mi elol menekulnom. arrol.nem tehetek h sokszor megalmodok.konkret dolgokat.vagy csak elore megerzem:) ettol.nem gondolom h n hulye vagyok! de sokan pl az ilyen embereket is csak leszoljak, h.persze ne drogozz.stb.. rosszindulat
2012. okt. 9. 22:01
 17/55 anonim ***** válasza:
Kérdező, te is csak különlegesnek akarod érezni magad, amikor egyáltalán nem vagy az.
2012. okt. 9. 22:06
 18/55 A kérdező kommentje:
en nem akarom annak erezni magamat, mert egy amber szamara az vagyok es az nekem.booooven elegendo:) nekem.nincsen megfelelesi.kenyszerem, nem akarok jobbnak tunni fole nem ilyn oldalon nevtelenul arc nelkul - nevtelen arc nelkuli emberek elott a neten. en szeretem megfigyelni az embert, ez az oldal ezert is foglalkoztat:)
2012. okt. 9. 22:17
 19/55 anonim ***** válasza:
Szerintem is különleges vagy kérdező, jobban mondva speciális.
2012. okt. 9. 22:29
 20/55 A kérdező kommentje:
latod utolso, pontosan az ilyen emberekrol szol a kerdesem, mint te! ettol te jobban erzed magad? en oszinten remelem, hogy igen, ha mar ilyen vagy! remelem boldog vagy igy is! de ezt oszinten mondom!!
2012. okt. 9. 22:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!