Miért nincs az emberekben kedvesség?
"Értelmes ember nem hisz ezekben az ezotériás babonákban."
Leginkább a magukat szkeptikusnak nevezők szoktak minősíthetetlen irományokat hátrahagyni errefelé.
Egyébként sajnos az az oka, hogy egy roncstársadalomban élünk. Az emberek kiábrándultak, többségük megélhetési gondokkal küzd, és rengeteg a széthullott család, így a háttér is instabil. A frusztrációt pedig egymáson vezetjük le.
Én a magam részéről úgy döntöttem, hogy megpróbálok másként élni, kiemelkedni lélekben ebből a káoszból. Nem könnyű, de szerencsére egyre több embert látok, aki szintén próbálkozik. Nincs elveszve semmi!
Mert nem lehet segítséget nyújtani az ezotéria témakörben. Ha már egy álomvilágban élsz legalább légy egyedi és ne másoktól kérjél a megvalósításhoz segítséget segítséget.Meg különben is vannak olyan kérdések amire máshogy az ezoterikus tartalmától függetlenül nem lehet máshogy reagálni.
Javaslom helyezd át a lelked egy másik témakörbe (a sátáni politikát messzire kerüld pacifistaként),vagy törődj bele a mostani helyzetbe és légy egy közölük.
Kozmikus tanácsadásért 100000 forinttal fogsz tartozni a válaszom végigolvasása után.
László jósnő
"Sokkal jobb érzés szeretettel tenni valamit, mint gyűlölettel elérni akármit."
Neked. Másoknak meg az ad ha nem is jó érzést, de erőt, ha rosszindulatú lehet vagy megalázhat másokat. Szerintem ebben semmi érthetetlen nincs, a különböző emberek különböző dolgokat élveznek. Hogy miért nem élveznek mást, arra szerintem nincs válasz, ahogy az ízlésre és még sok másra sincs. Egyszerűen csak. Lehet őket butának vagy akárminek nevezni, ami sokszor tény, de ez nem változtat a tényen, hogy nekik jó (vagy azt hiszik, hogy az) amit csinálnak.
Extrém toleráns vagyok, de stresszes állapotban nekem is jó dühöngeni és magamban másokat hibáztatni. Ezeknek sokszor semmi értelme nincs, csak kiengedem a gőzt. Ha folyamatosan pozitívan állnék mindenhez és mindenkihez, az hatalmas képmutatás lenne és önmagamat gyilkolnám meg lassan. Ha az jönne belőlem természetesen, hogy mindig "kedves" vagyok, akkor olyan lennék, de én nem vagyok képes változtatni magamon és jól érezni magam valamitől, amitől nem érzem magam jól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!