A szellemek hisznek az emberekben?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 12:32
1/12 anonim válasza:
Hát valószínűleg igen,mert kísértik őket. Am nem tom.
2/12 Shai-Hulud válasza:
Nem, dehogy. Milyen hülyeség ez már, emberek nem is léteznek!
Pedro
3/12 anonim válasza:
Mivel hogy ha léteznek, akkor a szellemek végülis emberi lelkek... Biztos hogy hisznek bennük, mert belőlük lettek. Ez olyan mintha a pillangó nem hinne a hernyóban.
4/12 anonim válasza:
Én egy szellem vagyok, és szerintem ti nem is léteztek. Egy anomália ez az egész amit mi képzelünk rólatok.
5/12 Super Pushy válasza:
Amíg éltem én is azt hittem :)
6/12 anonim válasza:
Igen.Mert az emberek kisértik a szellemeket.
7/12 anonim válasza:
Igen és Chuck Norrisban is, ő volt az első aki szellemet kísértett, mellesleg ő szokott lenni a mumus ágya alatt vagy a ruhásszekrényében.
8/12 anonim válasza:
A Más világ (The Others) című film óta tudjuk, hogy nem feltétlenül vannak tisztában a szellemek szellem-mivoltukkal. Márpedig ha nem tudják magukról, hogy szellemek, akkor - a film tanulsága alapján - nem hisznek az emberekben (hiszen magukról hiszik azt, hogy azok).
9/12 anonim válasza:
Te mennyi LSD nevű szőlőcukrot ettél,hogy ilyen jutott az eszedbe?!:'DDD
10/12 anonim válasza:
Tudják, hogy vagyunk a 3. dimenzióban...Vigyázat, ez komoly dolog! Deni-papi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!