Szellemek, hisztek bennük?
Figyelt kérdés
2012. jan. 14. 11:30
2/13 anonim válasza:
Igen de ezt miért kérdezted meg?
4/13 anonim válasza:
Hiszem, hogy a halállal nem ér véget a létezésünk, de a szellemekben nem hiszek.
6/13 A kérdező kommentje:
csak érdekelt,hogy igy a válaszolók közül ki,hogy van ezzel :)
2012. jan. 14. 18:10
7/13 anonim válasza:
Nem. Hogy létezhetne valami szilárd alak nélkül? Halálunkkor megáll a szívünk, az agy oxigénhiány miatt oszlásnak indul, tudatunk megszűnik. Nem megyünk túlvilágra, nem leszünk se szellemek, se angyalok, se semmik.
8/13 A kérdező kommentje:
hm...érdekes.érdekes gondolat,hogy meghalunk,eltemetnek és kész porrá leszünk.
2012. jan. 15. 11:06
9/13 anonim válasza:
Valószínű, hogy az utolsó válaszolónak nem halt még meg közeli hozzátartozója, mert akkor másképp gondolná. Szerintem léteznek és hiszem, hogy a halál után van valami. Én 2 hete vesztettem el édesapámat... Aznap hajnalban lépteket hallottam és úgy éreztem, hogy van valaki az ágyam mellett. 1 óra múlva jött a telefon, hogy meghalt. Úgy gondolom, hogy elbúcsúzni jött.
10/13 anonim válasza:
Én hiszek bennük. Személyes és ismerőseim tapasztalata alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!