Hisztek abban, hogy a babák láthatnak olyasmit is amit mi nem? (Angyalok/szellemek)
Én nem hittem, de a múltkor hihetetlen dolog történt, nem is igazán tudom úggy leírni, hogy érezhető legyen milyen hátborzongató volt.
Épp az esti szopi volt, amikor a 3,5 hós kislányom egyszercsak kiköpte a cicimet, és elkezdett felfelé bámulni a plafonra, majd kacagott, és magyarázott. Én idáig hiába bohóckodtam neki órákig, akkor se tudtam elérni hogy ilyen sokáig kacarásszon meg magyarázzon. Most meg bámulta a "semmit" és megállás nélkül beszélgetett vele... És nem össze-vissza, hanem fixen nézett valamit, mintha tényleg lett volna ott valaki. Nem hittem az ilyesmiben és a párom se, de amikor meglátta ő is azt mondta, hogy ez a gyerek lát valakit...
Ma meg ugyanez, csak fordítva. Feküdt a kiságyában, és már vagy másfél órája játszott (főleg a rácsvédővel...:) ) Bementem hozzá többször is, föléhajoltam, olyankor kacagott egyet meg magyarázgatott... utoljára is így volt, majd minden átmenet nélkül, a kacagásból egyszercsak szó szerint felsikított, és elkezdett sírni, de úgy ahogy még sose hallottam... közben meg olyan volt mintha elnézne a vállam fölött... nekem meg folyamatosan futkosott a hideg a hátamon... Negyedórába telt míg megnyugodott.
Hisztek az ilyesmiben?
Igen.
Nekem is csinál a fiam hasonlókat.
Mikor pl nagyapám haldoklott, a testvérét, és az apukáját látta, jöttek érte.
Az állatok is érzik az ilyesmit, a kutyám is szokott morogni, ugatni a nagy semmit a szoba közepén, alig lehet lenyugtatni.
A gyerekek még közelebb vannak az angyalokhoz, még látják őket.
Igen.
A lányom is csinált ilyeneket.
Én sokáig nem hittem, de azt hiszem kezdek megbizonyosodni róla.
Mi ha anyóshoz megyünk a lány már fél.Talán érzi após betegségét,mert kb. azóta csinálja,hogy kezdődött komolyra fordulni.Akkor lehetett 10 hós talán,szóval érteni nem érti , de szerintem érzi hogy baj van.
Szia!
Elhiszem,hogy megijedél...szegénykém.Szerintem is vannak angyalkák,vagy valamik amiket látnak a babák.Az én kisfiam is szokott a semmibe nevetgélni.Sikítozás eddig nem volt a semmibe,remélem nem is lesz.Biztos én is megijednék. :-)
Hiszek benne.9 hósom ugyanis sokszor a semmibe néz,mégse csak bambul,hanem ráfókuszál valamire/valakire.
Fura érzés,kár h ha felnövünk nem tudjuk elmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!