Hisztek abban, hogy a babák láthatnak olyasmit is amit mi nem? (Angyalok/szellemek)
Én nem hittem, de a múltkor hihetetlen dolog történt, nem is igazán tudom úggy leírni, hogy érezhető legyen milyen hátborzongató volt.
Épp az esti szopi volt, amikor a 3,5 hós kislányom egyszercsak kiköpte a cicimet, és elkezdett felfelé bámulni a plafonra, majd kacagott, és magyarázott. Én idáig hiába bohóckodtam neki órákig, akkor se tudtam elérni hogy ilyen sokáig kacarásszon meg magyarázzon. Most meg bámulta a "semmit" és megállás nélkül beszélgetett vele... És nem össze-vissza, hanem fixen nézett valamit, mintha tényleg lett volna ott valaki. Nem hittem az ilyesmiben és a párom se, de amikor meglátta ő is azt mondta, hogy ez a gyerek lát valakit...
Ma meg ugyanez, csak fordítva. Feküdt a kiságyában, és már vagy másfél órája játszott (főleg a rácsvédővel...:) ) Bementem hozzá többször is, föléhajoltam, olyankor kacagott egyet meg magyarázgatott... utoljára is így volt, majd minden átmenet nélkül, a kacagásból egyszercsak szó szerint felsikított, és elkezdett sírni, de úgy ahogy még sose hallottam... közben meg olyan volt mintha elnézne a vállam fölött... nekem meg folyamatosan futkosott a hideg a hátamon... Negyedórába telt míg megnyugodott.
Hisztek az ilyesmiben?
Érdekes dolgokat írtok, csak a megijedésre egy észrevétel:
nálunk is volt ilyen felsikítás már párszor, de azt vettem észre hogy olyankor van, mikor elveszti az egyensúlyát. Háton fekszik, 7-8 hetesen volt. És egyszer csak iszonyatosan megijed, karjaival próbál egyensúlyozni egy másodpercig aztán megmerevedik és rémisztően ordít, ha felveszem egyből csend. Mióta oldalról megtámasztom, adok neki fogózkodnivalót, nem volt ilyen.
Legalábbis remélem hogy jó volt a diagnózis, és senki nem rémisztgeti :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!