Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de Amit a szemem sarkában látok néha, árnyakat, sötét foltokat mozogni, azok lehetnek szellemek?
Figyelt kérdés
Nem konkrétan a kísértetnek megfelelő szellemek.
Másik. Ha olvasok, vagy fehér felületet bámulok, akkor ilyen kis valamiket látok mozogni a szemem előtt. Azok a szememen vannak rajta?
2011. okt. 24. 12:34
1/32 Antimod válasza:
Normális élettani jelenség, mindenki lát ilyeneket mozogni. Ha meg akarod nézni őket rendesebben, elúsznak. Követik a szemmozgásodat.
2/32 anonim válasza:
"Ha olvasok, vagy fehér felületet bámulok"
Az nekem is van, főleg ha a kék eget bámulom. A szem sajátossága, nem azonos a szemben lévő kis szöszökkel, amik a szemmozgást követik. Olyan, mintha kis spermiumok kavarognának. :))
3/32 anonim válasza:
"Azok a szememen vannak rajta?"
Nem, az csak illúzió. Nincsenek úszkáló lárvák a szemedben. :)
(Második voltam.)
4/32 anonim válasza:
Az üvegtest foltjai, úgy tudom, ez a nevük.Tehát a szemedben vannak, nem szellemek.Egyébként ártalmatlan jelenség, nagyon sok embernek van.Nagyobb dózisú C-vitamin segíthet rajta.Rövidlátóknál gyakoribb.
5/32 anonim válasza:
szellemek? na, erre még nem is gondoltam :DD rövidlátó vagyok, nekem is van egy kis folt a szememen, ami néha elég zavaró tud lenni. dehogy szellem..! XD
6/32 anonim válasza:
Erről van egy elméletem,de úgysem értené meg senki így megtartom magamnak
7/32 A kérdező kommentje:
Tényleg rövidlátó vagyok. Köszi a válaszokat!
2011. okt. 24. 14:22
8/32 A kérdező kommentje:
ma 14:21
Csak rajta, én nem röhöglek ki, erre való ez a kategória!
2011. okt. 24. 14:23
10/32 anonim válasza:
utolsó válaszoló, nézd meg a szem felépítését a bioszkönyvedben, és láthatod, hogy a vakfolt nem látható. -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!