Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de Amit a szemem sarkában látok néha, árnyakat, sötét foltokat mozogni, azok lehetnek szellemek?
Nem konkrétan a kísértetnek megfelelő szellemek.
Másik. Ha olvasok, vagy fehér felületet bámulok, akkor ilyen kis valamiket látok mozogni a szemem előtt. Azok a szememen vannak rajta?
Nem is ismersz. Csak feltettem egy kérdést. De miért jársz ebbe a kategóriába akkor, ha szerinted röhejes, aki ilyen kérdést tesz fel?
Régen én sem hittem a szellemekben, de láttam már dolgot. Viszont ez, amiről kérdeztem, nem tudtam, hogy ez mi. Tudod, az ember úgy tanul, ha kérdez. Ha nem kérdez, hülyén hal meg. Rövidlátó vagyok, és tökéletesen megnyugtat az a válasz, amit kaptam. Nem tudom, mit kell itt belemagyarázni? Azért ide tettem fel a kérdést, mert bizonytalan voltam, bár sejtettem, hogy ez nem valami mitikus dolog. De ezért nem kell lenézni, ráadásul nem is ismersz. Én nem látok mindenben elvakultan szellemet. Igen, közel érzem magamhoz a természetfeletti dolgokat, de ha választani kell, akkor még mindig a tudomány felé billen a mérleg nyelve. Nem értem, hogy egy kérdés miatt miért kell nyomban következtetéseket levonni. Vagy mondom máshogy. Miért nagyobb baj az, hogy valaki hisz a szellemekben (nem a kísértetekben), mintha valaki vallásos? Vagy ott is oltogatod az embereket, mert elvakultak? Én nem akarok bántó lenni, te viszont az voltál. Részemről itt véget is ért a duma. További szép napot, és örülj annak, hogy nem vagy rövidlátó, mert marhára irritáló, ha olvasnál, és ott mozognak a szemed előtt azok az izék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!