Lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de Amit a szemem sarkában látok néha, árnyakat, sötét foltokat mozogni, azok lehetnek szellemek?
Nem konkrétan a kísértetnek megfelelő szellemek.
Másik. Ha olvasok, vagy fehér felületet bámulok, akkor ilyen kis valamiket látok mozogni a szemem előtt. Azok a szememen vannak rajta?
A második az üvegtesti homály, ez nekem is akkor van, ha fehér felületet nézek, vagy kinézek az ablakon, buszmegállóban szokott lenni a legzavaróbb.
Az amit a szemünk sarkában látunk, az valóban ijesztő néha, mintha egy árny suhanna el, sokszor én is azt hiszem, hogy szellem. Ezt nem tudom mi lehet.
Elmélet?Hát, végül is az nekem is van, elképzelhetőnek tartom ugyanis,hogy a szellemek csak bizonyos módon láthatóak az ember számára.Az állatok állítólag látják őket, de ők látnak olyan fényeket is, amiket mi a szemünkkel nem érzékelünk.Lehet, hogy bizonyos emberek valamennyire képesek ezeket a jelenségeket látni, ha nem is tökéletesen.Ha a szemorvos teljesen kizárja, hogy üvegtesti homályaid vannak, nos, akkor lehet akár szellem is.
A vakfolt látható.Ha a szemed külső sarkát enyhén megnyomod, akkor a belső szemzugban egy fekete foltot észlelsz.Ez a vakfolt.Az az egészséges, ha nyomásra látja ezt az ember.
És honnan veszed, hogy én mindenben szellemet látok? Nem vagyok elvakult, de nem tudtam, hogy mit látok. Tudod, ez az oldal arra való, hogy kérdezzünk.
Menj inkább az UFO észlelésbe fikázódni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!