Menzesz szerint 5+1 napos vagyok, láthatnak már valamit uh-n? Ma kell mennem!
Pontosan 5+1-nél látszott a petezsák, és mondta, hogy kizárt a méhenkívüli, jó helyen ban a baba. Ez nekem fontos volt, mert volt már olyanom, és ezért izgultam nagyon.
33+4 hkm
Én 6 hetesen mentem, és hüvelyi UH látszódott, szívverése hallható volt, feledhetetlen élmény :)
A szívhang van akinél később hallatszik, ne ijedj meg, ha most még nem lesz.
A doki meg tudja mit kell keresni, úgyhogy menj nyugodtan :) valószínű, hogy hüvelyi lesz.
Jó babavárást:
30 hkm
Én 4hét 6naposan voltam és hasi UH-n 6mm es petezsákot láttak. Nekem hüvelyit nem is csináltak. Ne aggódj:)
6hkm
Nekem ezt írták a leletemre: Rendes nagy utherus, endometrium 15mm, benne 9*5*7mm-es cystikus echo. Környezetben kóros nem látható. (s.5).
Kérdeztem, hogy akkor ez terhesség? Azt mondta, hogy még az is lehet belőle, utána azt mondta, hogy a korának megfelelő!!! Én majdnem hazáig bőgtem, úgy megijesztett!!! Szerintetek jó a leletem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!