Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Menzesz szerint 5+1 napos...

Menzesz szerint 5+1 napos vagyok, láthatnak már valamit uh-n? Ma kell mennem!

Figyelt kérdés
Félek még nem látszik semmi!!! Nagyon izgulok!!! Nektek mikor láttak már uh-án valamit, petezsákot vagy bármit??? Köszönöm a válaszokat!!!
2011. szept. 23. 07:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
nekem 6 hetesen már a petezsák látszott, de szívhang csak 2 héttel késöbb. ne ijedj meg de sokszor hallottam olyat hogy az orvosok azt mondták nem terhes vagy elhalt a petezsák és még is lett baba, szóval ha tehetnéd tedd át 2 héttel késöbbre, megspórolsz egy kis idegeskedést.
2011. szept. 23. 07:44
 2/12 A kérdező kommentje:
Orvos mondta, hogy ma menjek!!! Most sikerült megijesztened!!!
2011. szept. 23. 08:02
 3/12 anonim ***** válasza:
Hasival nem nagyon de hüvelyivel már a petezsák igen, látszott:)
2011. szept. 23. 08:25
 4/12 sumergo ***** válasza:

Pontosan 5+1-nél látszott a petezsák, és mondta, hogy kizárt a méhenkívüli, jó helyen ban a baba. Ez nekem fontos volt, mert volt már olyanom, és ezért izgultam nagyon.

33+4 hkm

2011. szept. 23. 09:29
 5/12 Kerria ***** válasza:

Én 6 hetesen mentem, és hüvelyi UH látszódott, szívverése hallható volt, feledhetetlen élmény :)

A szívhang van akinél később hallatszik, ne ijedj meg, ha most még nem lesz.

A doki meg tudja mit kell keresni, úgyhogy menj nyugodtan :) valószínű, hogy hüvelyi lesz.

Jó babavárást:

30 hkm

2011. szept. 23. 09:30
 6/12 anonim ***** válasza:

Én 4hét 6naposan voltam és hasi UH-n 6mm es petezsákot láttak. Nekem hüvelyit nem is csináltak. Ne aggódj:)

6hkm

2011. szept. 23. 10:03
 7/12 anonim ***** válasza:
Én kedden voltam és pont 5+1 napos voltam. A doki látta,h jó helyen van, a petezsák 9,9mm-er volt és a szikhólyag is látszódott(ez látja el tápanyaggal). két hét múlva megyünk újra 7+1 naposan,addira lesz szivhang is. Engem most megnyugtatott,h tuti jó helyen van:)
2011. szept. 23. 10:45
 8/12 anonim ***** válasza:
Én szeptember 12-én voltam először hüvelyi uh-t csinált, akkor voltam 3-4hetes terhes 6mm petezsákkal. Tegnap voltam ismét, akkor már azt mondta a dokim, hogy 6hetes pontosan, és dobogott a pici szive is:))
2011. szept. 23. 12:09
 9/12 A kérdező kommentje:

Nekem ezt írták a leletemre: Rendes nagy utherus, endometrium 15mm, benne 9*5*7mm-es cystikus echo. Környezetben kóros nem látható. (s.5).

Kérdeztem, hogy akkor ez terhesség? Azt mondta, hogy még az is lehet belőle, utána azt mondta, hogy a korának megfelelő!!! Én majdnem hazáig bőgtem, úgy megijesztett!!! Szerintetek jó a leletem?

2011. szept. 23. 13:54
 10/12 sumergo ***** válasza:
Laikusként azt mondom, hogy annyit látott, ami látható, csak valamiért nem szeretik még ilyen korai esetben azt mondani, hogy terhesség. Nyugodj meg, minden rendben, mire legközelebb mész, már láthatod a kicsidet! :-)
2011. szept. 23. 14:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!