Szellemek, szellemidézés! Léteznek ezek? Sok szellemes történetem van ami velem történt meg. Ha írtok privátot elmesélem szivesen. De most egyet leírtam. Ez a történet ahogy most írom 10 perccel ezelőtt volt, ezért mesélem ezt!
Sziasztok.
Egyik történetem:
-A tesóm még kicsi 6 éves.Elmentem érte az oviba és hazajötttünk.Előkészítettem mindent az idézéshez.Az asztalt körberaktuk az ABC-vel.Fogtunk egy poharat és a közepére raktuk.Meggyújtottunk egy gyertyát.-és ráraktuk a mutatóujjunkat a pohárra!Szólongattuk a szellemet,hogy itt van-e.Egyszer-kétszer láttam hogy egy két milimétert mozdul de semmi.Tovább szólongattam.:-Szellem ha it vagy vidd a poharat az igen felé!(mivel az ABC-mellé kell még olyan h. igen v. nem)
És egyszercsak elkezdett menni a pohár az igen felé.Nagyon megijedtem én is meg a tesóm is!Megkérdeztem őt,hogy ő vol te !De azt mondta hogy nem.Csináltunk egy olyat hogy "pofoneskü".Megcsinálta,felvállalta,hogy egy nagy pofont kapjon tőle.Ezért hiszek neki.
De mivel nagyon megijedtünk..elengedtük a poharat!
Szerintetek?Mit szóltok?Nem kellett volna elengedni a poharat?Mi fog történni azért mert elengettük a poharat?-és ha rossz szellem? Félek..féltem a tesómat is!
és írjátok le ti is a történeteiteket!!
Sajnálom az öcsédet, hogy ilyen marhaságokkal szivatod...
SZELLEMEK NINCSENEK!
Persze poénos lehet meg érdekes egy szeánsz. Én régebben elég mélyen benne voltam ezekben a dolgokban, sokat foglalkoztam velük. Röviden ennyi lenne:
A szeánsz nem abból áll h megidézel egy járkáló szellemet és annyi. A túlvilágban is megvannak a különböző lények, amik átjárhatnak a mi síkunkra. Egy szánsz közben megnyitsz egy ilyen "átjáró kaput". Megnyitni nagyon egyszerű. Az is elég ha erősen gondolsz rá, szólítgatod, vagy olyan site-okat nézegetsz. De bezárni már nem olyan egyszerű. Én is éppezért hagytam fel a témával mert már kezdtek eldurvulni a dolgok.
Amennyiben nem tért vissza a szellem a saját világába, a következmények annál súlyosabbak, minnél jobban félsz tőle, illetve minnél erősebb az a lény. Egy szellem nem jelenthet akkora gondot, de egy démon már durvább. Nagyon vigyázz és nézd mindennek a jó oldalát!! És most hagyd abba ezt az egész szeánsz témát mert ha így folytatod, súlyosabb következményei is lehetnek!!
Remélem tudtam segíteni.
#7/8 : Igen,segítettél köszönöm a válaszodat!!!
Sajnos...azóta észlelek olyan dolgokat ami arra utalna,hogy itt van a szellem!:// --> Tegnap(karácsony előtt egy nappal) elment az áramunk,persze természetesen ekkor vak sötét volt.Átmentem a papám szobájába csak ő épp akkor ment.Én,mivel féltem bebújtam a paplanom alá!Hallottam olyat mintha valaki a szoba közepoében járkálna.....nagyon féltem.Ezt mondogattam:-KÉRLEK MENJ INNEN!!<---folyamatosan ezt mondogattam!!!!!
#8/8 Én hiszek neked.!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!