Szellemek, szellemidézés! Léteznek ezek? Sok szellemes történetem van ami velem történt meg. Ha írtok privátot elmesélem szivesen. De most egyet leírtam. Ez a történet ahogy most írom 10 perccel ezelőtt volt, ezért mesélem ezt!
Sziasztok.
Egyik történetem:
-A tesóm még kicsi 6 éves.Elmentem érte az oviba és hazajötttünk.Előkészítettem mindent az idézéshez.Az asztalt körberaktuk az ABC-vel.Fogtunk egy poharat és a közepére raktuk.Meggyújtottunk egy gyertyát.-és ráraktuk a mutatóujjunkat a pohárra!Szólongattuk a szellemet,hogy itt van-e.Egyszer-kétszer láttam hogy egy két milimétert mozdul de semmi.Tovább szólongattam.:-Szellem ha it vagy vidd a poharat az igen felé!(mivel az ABC-mellé kell még olyan h. igen v. nem)
És egyszercsak elkezdett menni a pohár az igen felé.Nagyon megijedtem én is meg a tesóm is!Megkérdeztem őt,hogy ő vol te !De azt mondta hogy nem.Csináltunk egy olyat hogy "pofoneskü".Megcsinálta,felvállalta,hogy egy nagy pofont kapjon tőle.Ezért hiszek neki.
De mivel nagyon megijedtünk..elengedtük a poharat!
Szerintetek?Mit szóltok?Nem kellett volna elengedni a poharat?Mi fog történni azért mert elengettük a poharat?-és ha rossz szellem? Félek..féltem a tesómat is!
és írjátok le ti is a történeteiteket!!
Utolsó előtte meg a többiek akik azt írják h. ilyesztgetem!:nem ijesztgetem sőt ő nem is félt (annyira) meg ő is akarta!!!
Utolsó:mamám kint volt a konyhában.
Jhuhh! elég félelmetes!
Ugye mindketten fiúk vagytok? sorry ha nem, csak tippeltem xD
amúgy én is fiú vagyok, 13 éves, és még eddig nem idéztem szellemet, és nem is nagyon akarok:S
ettől a sok sztoritól mondjuk ki: beszartam:$
És igaza van valamelyik előttem szólónak: Imádkozz Istenhez,, kérd Jézus segítségét, és amikor egyedül, vagy tesóddal vagytok otthon, mondd meg hangosan a szellemnek h menjen el a háztól, mert nemtudtátook h mit csináltok, és igéritek, soha nem fogtok ehhez hasonlót tenni!
legalábbis én ezt csinálnám a helyedben! és ha külön szobátok van, aludj a tesóddal, stb
Utolsó:kösz a tanácsot...!:) De azaz igazság h. most még a korom nem mondom el de közel van a tiédhez.,de bizti h. még fogok idézni....akarok s én is és a hugom is lány!
és légyszi írj üzit (vagy írok én) mert akarok vmit.mondani ami másra nem tartozik...!:D
asztalt táncoltattunk. még fiatalok voltunk...
16 éves voltam. sosem felejtem el azt a napot. augusztus 16, háromnegyed 11. buták voltunk. fiatalok. nem hallgattam arra amit az az idős hölgy mondott. na szóval...
én és pár kedves barátom ugyanúgy mint te, azt hittük, hogy ez nagyon jó móka lehet. pedig nem. nekünk bevált. felhős volt az ég aznap éjjel. leültünk hát az asztal köré, és kezdődhetett egy örök rémálom. mindenki gyengén a kezét az asztalra helyezte, majd Nikol elkezdte mondani az ABC betűit. a szellem neve kit megidéztünk Tet volt. kérdeztünk tőle honnan jött, kihez tartozik. de a papírra csak ostobaságokat firkált. az egyik tag nagyon ideges lett, ezt érezte a szellem, falta magába. Zoli nagyon megrémült s kezét lerántotta az asztalról, mire minden pokollá változott. a szellem lenn maradt. másnap az illető meghalt. temetőbe vonszolta valaki s ott megölte. nagyon megrémültünk, de hajtott a vágy, így a temetés napján megkerestük a sírt ahova elvonszolták. a síron Tet Moriarty állt. meg ilyedtünk sikítva rohantunk a temetőből egészen hazáig, s ott eszünkbe jutott a különös hölgy, akivel az eset napján találkoztunk. ő mindent elárult, hogy hogy küldjük vissza...
azóta sem tudjuk tényleg távozott-e.
az életünk rémalom. a 8 emberből hárman maradtunk.
nem mindenkinek sikerül, de nekünk igen...de én ezt nem nevezném sikernek. ezért NE BOLYGASD MEG A SZELLEMVILÁGOT!
Utolsóelőtti:-Köszönöm,hogy leírtad a történeted.!:)
És én hiszek neked(mivel én hiszek ilyesmibe)
ÉsNEM VAGYOK HÜLYE!!!!!TUDOM NE BOLYGASSASSAM ŐKET DE HAGGYATOK MÁR AZ ILYENEKKKEL ÉN IS TUDOM!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!